Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θα μείνουμε στην κατηγορία!»

«Θα μείνουμε στην κατηγορία!»

0
savvidakis
Dodekanisos

Την αισιοδοξία του πως ο Ηρακλής Μαριτσών θα πετύχει το στόχο της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία επεσήμανε με δηλώσεις του στη news12 sports ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σαββιδάκης. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε μεταξύ άλλων και την ενίσχυση των «πράσινων» κατά τη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Αναλυτικά:
«Γενικά είμαστε αισιόδοξοι. Η ομάδα όσο περνάει ο καιρός δείχνει να διορθώνει τις ατέλειές της και να βρίσκει τα πατήματά της, έτσι ώστε να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα τα οποία θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε πιο εύκολα το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη γρήγορη παραμονή μας στην κατηγορία. Κατά τη διάρκεια των διακοπών θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε όσα πράγματα μπορούμε και να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας».
Όσο αφορά την ενίσχυση της ομάδας του πρόσθεσε:
«Με τη διοίκηση θα κοιτάξουμε να γίνει η ενίσχυση που χρειάζεται ο σύλλογος. Όσο αυτό μπορεί να γίνει εφικτό από οικονομικής πλευράς. Αυτό θα το ξέρουμε τις επόμενες ημέρες, για να κάνουμε το μετεγγραφικό πλάνο και να προσπαθήσουμε τα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα να μας βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται. Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και ευτυχία».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments