Αρχική Videos «Θα κάνουμε άσκηση αντιμετώπισης για μια νέα πανδημία …ευλογιάς!»

«Θα κάνουμε άσκηση αντιμετώπισης για μια νέα πανδημία …ευλογιάς!»

0

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει τελειώσει ακόμη, προειδοποίησε ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας καθώς το ανώτατο δικαστήριο της χώρας ενέκρινε την υποχρέωση εμβολιασμού από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Ο Karl Lauterbach σημείωσε την απότομη αύξηση των κρουσμάτων που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή σε ορισμένες ασιατικές χώρες, όπως η Βόρεια Κορέα, αλλά και σε κάποιες της Ευρώπης.

«Στη Γερμανία, επίσης, κατά μέσο όρο 130 έως 150 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα λόγω της πανδημίας. Οπότε η εντύπωση ότι η πανδημία νικήθηκε είναι λανθασμένη», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι ο Υπουργός Υγείας είπε ότι οι ομόλογοι του στην G7 θα πραγματοποιήσουν μια άσκηση για το πώς να ανταποκριθούν σε μια νέα πανδημία, που περιλαμβάνει ένα πλασματικό νέο στέλεχος ευλογιάς που εξαπλώνεται στους ανθρώπους μέσω δαγκώματος λεοπάρδαλης και επηρεάζει κυρίως νέους. «Υπάρχει πράγματι ένα ρεαλιστικό φόντο σε ένα τέτοιο σενάριο», είπε, αναφερόμενος στο πρόσφατο ξέσπασμα κρουσμάτων ευλογιάς των πιθήκων που αναφέρθηκαν στη Βρετανία, την Πορτογαλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments