Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα που αγαπώ από...

«Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί»

0
Dodekanisos

Αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δόθηκε και αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο News12.gr ο νεαρός τερματοφύλακας του Διαγόρα Κωνσταντίνος Σαμολαδάς. Ο 19χρονος μίλησε για την έως τώρα προετοιμασία της ομάδα αλλά και τον συμπαίκτη του Μανώλη Στεφανάκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως βλέπεις έως τώρα την προετοιμασία της ομάδας;

“Η προετοιμασία προχωράει χωρίς προβλήματα. Όλοι μας δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Σιγά σιγά αρχίζουμε και δένουμε και βγαίνουν θετικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά δίνουν το 100% και θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα».

Ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής;

“Οι στόχοι μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, διότι ο «γηραιός» είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί συνεχώς».

Πόσο σημαντικό είναι για εσένα το να προπονείσαι στο πλευρό ενός τερματοφύλακα που έχει αγωνιστεί στην Superleague;

« Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό, έχω να κερδίσω πολλά ,αλλά και να μάθω πολλά δίπλα του. Κάθε δική του συμβουλή είναι κέρδος για εμένα και κατά συνέπεια για την ομάδα».

Πιστεύεις πως έχει έρθει η ώρα να «αρπάξεις» την ευκαιρία και να αγωνιστείς σε υψηλό επίπεδο με την ομάδα την οποία υπηρετείς από μικρό παιδί;

«Πιστεύω πως είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα φέτος. Είναι δύσκολη η κατηγορία και είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Προσπαθώ καθημερινά να είμαι έτοιμος, ώστε οποιανδήποτε στιγμή με χρειαστεί ο προπονητής μου να είμαι παρών. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments