Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Θα ήταν καλό να επιτραπούν έστω οι ομαδικές προπονήσεις”

“Θα ήταν καλό να επιτραπούν έστω οι ομαδικές προπονήσεις”

0
Dodekanisos

Άλλος ένας προπονητής είναι υπέρ της έναρξης έστω των ομαδικών προπονήσεων σε ότι έχει να κάνει με τις ερασιτεχνικές ομάδες. Πρόκειται για τον Χρυσόστομο Χάσταλη ο οποίος μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε ότι είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει σε αντίθεση με τη συνέχιση των πρωταθλημάτων που πιστεύει ότι δεν είναι ρεαλιστική. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Αστέρα Παστίδας τόνισε τα ακόλουθα:
«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το θέμα με τις προπονήσεις το έχω σκεφθεί και καταλήγω στο ότι θα μπορούσε να συμβεί, ειδικά σε ότι αφορά στα αναπτυξιακά τμήματα. Φυσικά δεν θα χρησιμοποιούνται τα αποδυτήρια και θα τηρούνται και ορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αυτό είναι το αυτονόητο. Ίσως θα μπορούσαμε να περιορίσουμε και την γκάμα των ασκήσεων μας ούτως ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. Ότι μπορούμε να περιορίσουμε θα είναι καλό πιστεύω. Οι ομαδικές προπονήσεις θα μπορούσαν να εκκινήσουν ξανά. Θα ήταν πάρα πολύ καλό ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά. Όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για ψυχολογικούς. Και από τη στιγμή που έχουν ανοίξει και τα καταστήματα, θα μπορούσε να είναι ανοιχτή και η άθληση σε ανοιχτούς χώρους».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επανεκκίνησης και των πρωταθλημάτων, είπε τα εξής:
«Δεν νομίζω ότι πλέον είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Δεν προλαβαίνουμε. Είναι ανέφικτο. Δεν υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια και να θέλαμε. Αλλά και το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι η χρήση των αποδυτηρίων, κλειστών χώρων δηλαδή. Αυτό είναι ένα θέμα. Πως θα τα χρησιμοποιήσουμε; Στην προπόνηση όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν τα αποδυτήρια. Δεν γίνεται όμως να συμβεί το ίδιο και στα επίσημα παιχνίδια».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments