Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θα είναι δίκαιος ο υποβιβασμός αν έρθει»!

«Θα είναι δίκαιος ο υποβιβασμός αν έρθει»!

0
stavridis savas
Dodekanisos

Ο πρώην προπονητής του Αστέρα Σάββας Σταυρίδης μιλάει στο news12 με τη γλώσσα της αλήθειας και δεν διστάζει να τονίσει ότι «τις περισσότερες ευθύνες τις έχω εγώ»

Μπορεί να μην είναι στον πάγκο της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό, όμως πάντοτε είναι δίπλα της και παρακολουθεί τις εξελίξεις! Ο λόγος για τον πρώην προπονητή του Αστέρα Μασσάρων Σάββα Σταυρίδη, ο οποίος βλέπει από την εξέδρα τα παιχνίδια της ομάδας και προβληματίζεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει πολύ έντονα το φάσμα του υποβιβασμού.

Το news12 επικοινώνησε μαζί του για να μας καταθέσει την άποψη του για την πορεία της ομάδας. Μεταξύ άλλων, τόνισε και τα ακόλουθα:
«Η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Το βασικό θέμα είναι να λυθεί το διοικητικό αδιέξοδο μετά το τέλος του πρωταθλήματος γιατί δυστυχώς μέχρι τώρα δεν φαίνεται να υπάρχει η διάδοχη κατάσταση».

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει ότι είναι αυτό που φταίει και ο Αστέρας βρίσκεται σε αυτό το σημείο, απάντησε:
«Ενώ πήραμε από την αρχή της σεζόν καλούς παίκτες, δεν μπορέσαμε να δέσουμε σαν σύνολο. Παρά το ότι είχαμε πολύ καλές μονάδες δεν μπορέσαμε και συνολικά να είμαστε δυνατοί. Παράλληλα κάναμε και μια κακή αρχή που δυστυχώς μας ακολουθούσε και στην μετέπειτα πορεία μας. Σίγουρα έγιναν πάρα πολλά λάθη με περισσότερα από τη δική μου πλευρά».

Όσο για το αν θα νιώθει τύψεις αν τελικά η ομάδα δεν τα καταφέρει, είπε:
«Μετά την αποχώρηση μου, το ρόστερ άλλαξε αρκετά και ήλθαν νέοι παίκτες αλλά όπως είπα και πριν έχω και εγώ τις ευθύνες μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο Αστέρας από το 1954 ανεβαίνει μια – δυο χρονιές στην Α’ Κατηγορία και μετά υποβιβάζεται μέχρι να επιστρέψει και ξανά το ίδιο. Δεν θα έχω τύψεις. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η περσινή χρονιά που αποτελεί την καλύτερη από καταβολής της ομάδας και είχα την τιμή να είμαι εγώ ο προπονητής. Αυτό λέει πολλά».

Για το αν θεωρεί ότι παρόλα αυτά ο Αστέρας μπορεί να τα καταφέρει φέτος: «Μετά τη νίκη του Ηρακλή Μαριτσών και του Ποσειδώνα Καρπάθου τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο να επιτευχθεί η παραμονή».

Για το αν θα είναι δίκαιος ο υποβιβασμός αν τελικά αυτός έρθει: «Πρέπει να λέμε αλήθειες. Ναι, πιστεύω ότι θα είναι δίκαιος ο υποβιβασμός αν αυτός έρθει. Αγωνιστικά δεν κατάφερε η ομάδα να παίξει έτσι όπως έπρεπε…»

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments