Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «θα φάτε όλοι… μούζωμα και δεν θα είναι απόκριες!»

«θα φάτε όλοι… μούζωμα και δεν θα είναι απόκριες!»

0
Dodekanisos

Νέα ανακοίνωση με θέμα το κλειστό γήπεδο Αρχαγγέλου που υπάρχει υπόσχεση να γίνει στην περιοχή, εξέδωσε ο ΑΣΚ Αρχάγγελος. Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει τα εξής:

“Επειδή εμείς στον σύλλογο δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από το …δάχτυλό μας, όπως κάνουν ο κ. Χατζημάρκος, ο κ. Καμπουράκης κι όλοι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ειδικά μάλιστα αυτοί με καταγωγή από τον Αρχάγγελο, συμπεριλαμβανομένης και της κας Χαρούλας Γιασιράνη (εφόσον …διατείνεται ότι είναι Αρχαγγελίτισσα), θα απαντάμε με αλήθειες.    

Αυτό θα πράξουμε και με τον πρώην δήμαρχο κ. Χατζηδιάκο. Τα ΣΔΙΤ ήταν, λοιπόν,  δική σας επινόηση, κ. Χατζηδιάκο, κι αυτό σας το αναγνωρίσαμε από την πρώτη στιγμή, αν και το κλειστό, όπως επίσης το σχολείο του Αρχαγγέλου, δεν το είχατε μέσα σ’ αυτά. Κατόπιν πιέσεως του αντιδημάρχου κ. Στέργου Παρδαλού το προσθέσατε. Υπάρχει, άλλωστε, το πρακτικό της συνεδρίασης. Οι υποσχέσεις όμως δεν ήταν μόνο της ΓΓΑ, ήταν και της Περιφέρειας, για την οποία δεν αφήνετε καμία …αιχμή, όπως κάνατε τότε. Άλλαξε κάτι;   

Κι αφού πανηγυρίζετε, για πείτε μας τι κλειστό γυμναστήριο θα είναι και ποιες οι προδιαγραφές του; Γιατί εμείς ξέρουμε ότι ούτε καν εξέδρες για θεατές δεν θα υπάρχουν… Εκτός από λόγια του αέρα που λέμε στον Αρχάγγελο, υπάρχει και η φράση: «θα φάτε όλοι… μούζωμα» και δεν θα είναι απόκριες! Καλό καλοκαίρι!   

Εκ του ΔΣ   
Καραολάνης Στέφανος   
Σταυριανός Τσαμπίκος   
Καλόφωνος Σάκης   
Σαρικάς Τσαμπίκος   
Φουτούλης Αντώνης   
Παπουρά Χαρούλα   
Σαρικάς Αντώνης”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments