Αρχική Videos “Θα εξαλείψω το βαθύ κράτος”, είπε ο Trump και έκανε “επίθεση” στον...

“Θα εξαλείψω το βαθύ κράτος”, είπε ο Trump και έκανε “επίθεση” στον DeSantis

0

«Θα εξαλέιψω τελείως το βαθύ κράτος», είπε ο Donald Trump μιλώντας σε συγκέντρωση της Iowa και χαρακτήρισε το ενδεχόμενο για μια δεύτερη θητεία ως μια «τελική μάχη». «Αυτό που συμβαίνει είναι πολύ απλό, οι εχθροί μας θέλουν απεγνωσμένα να μας σταματήσουν γιατί ξέρουν ότι είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τους σταματήσουμε», δήλωσε ο Τραμπ.

«Θα απολύσω τους μη εκλεγμένους γραφειοκράτες που έχουν οπλίσει το δικαστικό μας σύστημα», συνέχισε ο Τραμπ και τόνισε πως «αν με ξαναβάλετε στον Λευκό Οίκο, η βασιλεία του διεφθαρμένου κατεστημένου της Ουάσιγκτον θα τελειώσει, σας εγγυώμαι». Ο Τραμπ δεν παρέλειψε να κάνει επίθεση στον κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis. Xρησιμοποιώντας ta ψευδώνυμα — «DeSanctis» και «DeSanctimonious» — ο Τραμπ είπε ότι ο ΝτεΣάντης «πολέμησε εναντίον του σε κάθε βήμα και θα το κάνει ξανά».

«Εντός ωρών από την ορκωμοσία μου, θα ακυρώσω κάθε πολιτική Μπάιντεν που βλάπτει τους αγρότες μας», είπε ο Τραμπ, προκαλώντας φυσικά χειροκροτήματα ενώ τόνισε ότι θα καταργήσει την ατζέντα του Μπάιντεν για τη γεωργία. Στη συνέχεια, ορκίστηκε να κάνει τα λιπάσματα φθηνότερα και να εξάγει περισσότερη αιθανόλη.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments