Αρχική Videos «Θα έπρεπε να είχαμε ακούσει τον Πούτιν εδώ και πολλά χρόνια!»

«Θα έπρεπε να είχαμε ακούσει τον Πούτιν εδώ και πολλά χρόνια!»

0

Αντί να ακούσουν τις προειδοποιήσεις του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για τις «κόκκινες γραμμές», οι ΗΠΑ τις έχουν ξεπεράσει επανειλημμένα, είπε ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ σε συνέντευξή του. Ο Δημοκρατικός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ πρόσθεσε ότι η Ουάσιγκτον θα έπρεπε είτε να είχε προσκαλέσει τη Μόσχα στο ΝΑΤΟ είτε να διαλύσει την αντιρωσική συμμαχία μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.

«Θα έπρεπε να είχαμε ακούσει τον Πούτιν εδώ και πολλά χρόνια. Δεσμευτήκαμε στη Ρωσία, στον Γκορμπατσόφ, ότι δεν θα μετακινούσαμε το ΝΑΤΟ ούτε μια ίντσα προς τα ανατολικά. Μετά μπήκαμε μέσα και είπαμε ψέματα», είπε ο Κένεντι στην εφημερίδα UnHerd.

«Αντί να προσφερθούν να ενσωματώσουν τη Ρωσία στη Δύση, όπως προέτρεψαν πολλοί διπλωμάτες το 1991, οι ΗΠΑ επέκτειναν το ΝΑΤΟ στα σύνορά τους. Ποιος είναι ο σκοπός του ΝΑΤΟ εκτός από το να εναντιωθεί στη Ρωσία; Εάν απευθυνθείτε στη Ρωσία με εχθρικό τρόπο από την αρχή, φυσικά η αντίδρασή τους θα είναι εχθρική», είπε ο Κένεντι.
Ο Κένεντι έκανε λόγο για «βάρβαρη και παράνομη εισβολή» στην Ουκρανία και χαρακτήρισε τον Πούτιν «γκάνγκστερ», «τράχηλο» και «νταή», αλλά είπε ότι η σύγκρουση πρέπει να διευθετηθεί γρήγορα. Ενώ ο Λευκός Οίκος παρουσίασε τη βοήθεια στο Κίεβο ως ανθρωπιστική αποστολή, «κάθε βήμα που κάναμε ήταν να διευρύνουμε τη σύγκρουση και να μεγιστοποιήσουμε την αιματοχυσία», είπε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments