Αρχική Videos “Θα έπαιρνα πίσω τους απολυμένους ανεμβολίαστους στρατιωτικούς”

“Θα έπαιρνα πίσω τους απολυμένους ανεμβολίαστους στρατιωτικούς”

0


Αν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο θα προσλάβει ξανά όσους στρατιωτικούς έχασαν τη δουλειά τους επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου λίγο πριν ανέβει στο βήμα στη Διάσκεψη Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών (CPAC) στο Ντάλας.

«Νομίζω ότι είναι ντροπή αυτό που τους συνέβη.  Θα τους έφερνα πίσω και θα τους έδινα πίσω μισθούς. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αμερικανικός στρατός έχει ανακοινώσει σχέδια για περικοπή περισσότερων από 60.000 φρουρών και εφεδρικών στρατιωτών επειδή αρνήθηκαν τη συγκεκριμένη ιατρική πράξη. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Αμερικανικού στρατού είναι περισσότερα από 19.000 στελέχη. Ο Στρατός ενέκρινε συνολικά 24 ιατρικές και 19 θρησκευτικές εξαιρέσεις.

Μιλώντας γενικότερα, ο Τραμπ είπε ότι «η χώρα μας δεν ήταν ποτέ σε τέτοια θέση. Χάσαμε τα πάντα. Χάσαμε την ενεργειακή ανεξαρτησία. Χάσαμε το κύρος μας. Χάσαμε ό,τι μπορείς να χάσεις», είπε, σημειώνοντας την απόσυρση από το Αφγανιστάν –την οποία προηγουμένως χαρακτήρισε « το μεγαλύτερο τακτικό λάθος στην ιστορία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments