Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Θα είναι δύσκολος ο δεύτερος γύρος”

“Θα είναι δύσκολος ο δεύτερος γύρος”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά που αναμένεται να είναι δύσκολος, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του Ευκλή Σορωνής Παναγιώτης Καρίκης. Συγκεκριμένα, τόνισε:
«Υπάρχει μια αγωνιστική για να τελειώσει ο πρώτος γύρος. Το λιγότερο που θα τελειώσουμε στ κλείσιμο του πρώτου γύρου είναι οι επτά βαθμοί γιατί εμείς έχουμε ρεπό στην επόμενη αγωνιστική. Είναι μια διαφορά μεγάλη για πρώτο γύρο αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα και θα έχουμε έναν δύσκολο δεύτερο γύρο».

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη πως το παιχνίδι με τον Ακουσίλαο αναμένεται να αποτελέσει «κλειδί» ενόψει της συνέχειας:
«Έχουμε μια ασφάλεια αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Φυσικά επειδή με τον Ακουσίλαο παίζουμε νωρίς, στην 2η αγωνιστική του δφευτέρου γύρου αν νικήσουμε θα αυξήσουμε πολύ την διαφορά. Θα πω όμως το κλισέ ότι βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά το οποίο και εγώ τώρα το βλέπω σαν προπονητής ότι είναι σημαντικό».

Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Πλέον ο Ευκλής είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω. Και η διοίκηση και όσοι είναι κοντά στην ομάδα έχουν πλέον την εμπειρία. Υπάρχει ένας κορμός από το χωριό και υπάρχουν παιδιά που έχουν προωθηθεί από τις υποδομές. Τα παιδιά λειτουργούν επαγγελματθικά μπορώ να πω. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι σημαντικό το ότι ο Ευκλής κάνει πρωταθλητισμό συνδυάζοντας και την παρουσία νεαρών παιδιών που είναι πολύ δύσκολο»

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι έτσι όπως είναι η ομάδα μπορεί να σταθεί στην Α’ Κατηγορία, απάντησε ως εξής:
«Σαν ομάδα θα χρειαστεί μια ή δυο προσθήκες πιο έμπειρων παικτών. Μόνο αυτό. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μπορεί να αντεπεξέλθει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments