Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Θα είναι ανεπιθύμητος στον Αρχάγγελο..!»

«Θα είναι ανεπιθύμητος στον Αρχάγγελο..!»

16
foutoulis
Dodekanisos

Επιστολή με αφορμή ένα περιστατικό που έλαβε χώρα χθες στο Δημοτικό Στάδιο με αφορμή το παιχνίδι του Διαγόρα με τον Ιάλυσο, απέστειλε ο πρόεδρος του Άρη Αρχαγγέλου Παναγιώτης Φουτούλης (φωτό). Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Αγαπητοί φίλαθλοι και αξιότιμοι παράγοντες όλων των βαθμίδων του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου (διοίκηση της ΕΠΣΔ-πρόεδροι ομάδων-διαιτητές κ.λπ.). Είναι η δεύτερη φορά σήμερα στην διετή μου σχεδόν παρουσία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας που αισθάνομαι την ανάγκη να δημοσιοποιήσω κάποιες απόψεις μου σαν πρόεδρος της ομάδας του ΑΡΗ και σαν ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗΣ.
Αφορμή στάθηκε ένα θλιβερό επεισόδιο στον προχθεσινό αγώνα του ΔΙΑΓΟΡΑ με τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟ στο δημοτικό γήπεδο της Ρόδου, όταν αμέριμνα διερχόμενος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δέχτηκε στο κεφάλι ένα πλαστικό κυπελλάκι καφέ από τον τερματοφύλακα της ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ “ΚΩ” ΛΟΥΤΡΙΩΤΗ.
Δεν θα μπω στον κόπο να εξηγήσω τον ψυχισμό του νεαρού αυτού για την ενέργειά του που δεν είναι η πρώτη παρεποπτόντως (οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν καλά πως έβριζε πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη των μεταξύ μας αγώνων όπως και οι ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων φαντάζομαι). Παραξενεύει όμως και εξοργίζει η παρέμβαση δημοσιογράφου, που με άκομψο έως υποτιμητικό τρόπο συμπεριφέρθηκε σε ποδοσφαιριστές και φίλαθλοςυ του ΑΡΗ με αιχμές για την καταγωγή τους. Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τις καλές του προθέσεις ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια δράττομαι της ευκαιρίας να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα απέναντι στον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνον, για το ποιοί είμαστε και σαν ΑΡΗΣ αλλά και σαν ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ.
Αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια της δικής μου προεδρίας στην ομάδα γινόμαστε μάρτυρες, δυστυχώς, απαράδεκτων χαρακτηρισμών όπως “χωριάτες”, “βάρβαροι’, απολίτιστοι” κ.λπ. πάρα πολλές πλευρές όσο και από μερίδα του τύηπου με πιο κομψό τρόπο.
Ο χωριάτης όμως δεν έχει να κάνει με τον τόπο διαμονής του αλλά με το τι κάνει στην ΠΡΑΞΗ στην καθημερινή του ζωή.
Αυτοί λοιπόν οι χωριάτες και βάρβαροι ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ είναι αυτοί που διδάσκουν την ηρεμία, το ήθος και την απόλυτη φιλοξενία στοςυ αγώνες με όλε ςτις αντίπαλες ομάδες, αναξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτοί οι βάρβαροι χωριάτες Αρχαγγελίτες είναι αυτοί που πρωτοστατούν σε προσφορές φιλανθρωπίας φανερά ή κρυφά.
Αυτοί οι βάρβαροι χωριάτες είναι αυτοί που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για τον μικρό ΑΓΓΕΛΟ προτείνοντας να δοθούν οι εισπράξεις στον Α’ εντός έδρας αγώνα στον ΑΓΓΕΛΟ χωρίς να αμφισβητώ τις προσφορές και άλλων ομάδων στον αγώνα του παιδιού.
Αυτοί οι απολίτιστοι χωριάτες ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ διοργάνωσαν την ΣΟΥΣΤΑ για ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ αφιερωμένη στον μικρό ΑΓΓΕΛΟ, ένα ρεκό που κατοχυρώθηκε και καταγράφηκε στο βιβλίο ΓΚΙΝΕΣ και έκανε περήφανο όλο το νησί και όλα τα χωριά που συμμετείχαν.
Αυτοί οι απολίτιστοι χωριάτες είναι αυτοί που ενώ αφικούνται πολλές φορές από την διαιτησία (το γνωρίζουν αυτό τα αρμόδια όργανα ΕΠΣΔ-ΤΟΔ) δεν βγήκαν ποτέ έως τώρα να διαμαρτυρηθούν.
Αυτοί οι βάρβαροι χωριάτες είναι αυτοί που βλέπουν δεκαεξάχρονα-δεκαεπτάχχρονα παιδιά της νέας μας ομάδας “ΑΡΗΣ 2013” να υπομένουν κακές συμπεριφορές γενικώς χωρίς να διαμαρτύρονται.
Αυτός ο τόπος που ενώ κατοικείται από βαρβάρους και απολίτιστους έχει τα τελευταία 15 χρόνια διπλασιάσει τον πληθυσμό του και έχει γεμίσει το νησί από επιστήμονες (καθηγητές πανεπιστημίου-γιατρούς-δικηγόρους-εκπαιδευτικούς κ.λπ.).
Τελικά το να είσαι “χωριάτης”, “βάρβαρος” και «απολίτιστος» είναι κια υτό ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ.
Υ.Γ.: Ζητώ συγνώμη για το ύφος της επιστολής μου. Δεν έχω πρόθεση να θίξω ή να υποτιμήσω κανέναν άνθρωπο και καμία ομάδα.
Ερχονται όμως μέρες δύσκολες και πονηρές και απαιτούμε σαν ομάδα και σαν φίλαθλοι σεβασμό από κάθε πλευρά και συμπεριφορές όμοιες με τις δικές μας. Εγώ προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα συμπεριφερόμαστε όπως μέχρι τώρα και θα παραμείνουμε πεισματικά υπηρέτες σεμνοί και ταπεινοί του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον τόπο μας.
Υ.Γ2: Το συμβάν με τον ποδοσφαιριστή ΛΟΥΤΡΙΩΤΗ δεν θα επηρεάσει επ’ ουδενί τις άριστες σχέσεις της ομάδας μας με την ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ, αλλά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αν δεν επανορθώσει θα είναι ανεπιθύμητος στον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
michele
michele
10 years ago

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ

Ουδέτερος
Ουδέτερος
10 years ago

Μακαρι ολα τα σωματεία της ροδου να είχαν την διοίκηση και τους χαρακτήρες της ομάδας του Άρη των τελευταίων 3-4 χρόνων!

Jimmys
Jimmys
10 years ago

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΙ ΕΓΩ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ, ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΥΤΡΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΒΕΤΕ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΚΕΙ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΑΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΑΜΑ ΗΤΑ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…(ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΙΚΟ) ( ΤΡΙΤΟΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΥΓΑΔΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΕ….

logikos
logikos
10 years ago

Ο ποδοσφαιριστης του φοιβου ειναι ενα κακομαθημενω παιδι και κακο παιδι που πιστευει οτι ολοι ασχολουνται μαζι του , και οταν βοηθας καποιον κυριε λουτριωτη το κανεις κρυφα αν θες να εισαι σωστος και οχι να τα δημοσιευεις για να δειχνεσαι . Και το τελευταιο κανενας στον φοιβο δεν σε στειριζει μετα απο αυτο που εκανες ουτε οι συμπαιχτες σου. Λες οτι εισαι απληρωτος παντου και τα παιρνεις απο παντου μεχρι και στα σουβλακια που πηγαινες πληρωνωσουνα οτι καποιοι το καναν για τη ομαδα . Δεν ειναι τυχαιο οτι τον δερνουν οπου παει χαχαχα βλακες κρεμαστενη

george
george
10 years ago

Opws fenete allos enas ponemenos (logikos)
mas leei ton pono tou. Vlakes leei tous Kremastenous o Panivlakas.Pikrammene koita tin plati mas kai anapse mia lampada i koloomada sou na paiksei tetio podosfairo mia fora prin pethaneis.Oso gia ton Timo ama den don thelete min ton parakalate kathe kalokairi na erthei,aste ton isyxo.Tora gia ton proedro toy Arh lypamai alla mallon den kserei ti tha pei politismos otan vgainei kai grafei oti o Loutriwtis einai anepithymitos.Enaw swstos politismenos proedros mpainei mprosta kai ta svynei ola ayta gia xari tou podosfairoy, alla proedre min kryvesai to paixnidaki theleis ki esy kai vriskeis dikaiologies.

logikos
logikos
10 years ago

Δεν ειμαι απο εκει που λες αλλα και αν ετσι φιλε μου εκει που εχει παει ο Ιαλυσος δεν θα πατε ουτε στο όνειρο σας βλακα ε βλακα σας κοροϊδεύει και χλευαζει τον Φοίβο ενας παίχτης που δεν εχει παίξει πουθενά

panos22
panos22
10 years ago

ΡΕ ΚΡΕΜΑΣΤΕΝΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ!!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ!!
ΑΝ Ο ΤΙΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ “ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΤΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!!

panos22
panos22
10 years ago

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ!!

jimmys
jimmys
10 years ago

ΠΑΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ.θΥΜΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΣΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΜΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΥ… ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ.. ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΗΝ ΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ Α Ψ Ο Γ Α.βΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΛΟΥΤΡΙΩΤΗΣ.ΕΓΩ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Ο Π Ω Σ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ;; ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΗΓΑΙΝΕ ΜΕΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.νΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΘΕΛΟΥΝ.. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

kremastenos
kremastenos
10 years ago

[quote name=”logikos”]Δεν ειμαι απο εκει που λες αλλα και αν ετσι φιλε μου εκει που εχει παει ο Ιαλυσος δεν θα πατε ουτε στο όνειρο σας βλακα ε βλακα σας κοροϊδεύει και χλευαζει τον Φοίβο ενας παίχτης που δεν εχει παίξει πουθενά[/quote]
EXO NA POTON LOGIKO NA PERASI MIA BOLTA APO TIN KREMASTI KAI APO TO MOUSIO MAS NA TO DI KAI NA DI POU EXOUME PAI . KAI AS GLIFI TON XATZINIKITA NA MIN FIGI GIATI AMA FIGI THA DIALISETE GATAKIA

george
george
10 years ago

Λογικέ απο εκεί εισαι τελικά.Μονο εσείς εχετε τετοια ζηλεια και πικρα.Βριζε βριζε καμαρι μου να εκτονοθεις.Ουτως η αλλως αυτο ειναι το επιπεδο σας.Τωρα αμα δεν θελεις τον τερματοφυλακα μας πες στον προεδρο σου να μην του ξαναμιλησει για το καλοκαιρι.Α και που εισαι;; ελα στην κρεμαστη πληρωσε ενα ταληρακι να δεις ποδοσφαιρο γιατι απο οτι φαινεται κλωτσοσκουφι θα βλεπεις ολη τη χρονια.Αντε τωρα δειξε μας παλι το επιπεδο σου ξεκινα να βριζεις… Α και κατι αλλο Ο Επιφάνης πρεπει να ειναι παιχτούρα εεε;;

panos22
panos22
10 years ago

ΤΖΙΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ!ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΕΥΤΥΧΗ ΤΟΝ ΖΙΒΙΛΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ..ΙΣΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΘΕΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΤΙΜΟΣ!!ΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ..
Υ.Γ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΑΚΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ

ARIS34
ARIS34
10 years ago

ΦΙΛΑΡΑΚΙ jimmys ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥ ΑΡΗ!!!! ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΤΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΣ!!!! ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!! Α ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ!!!! ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!!! ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΤΟ ΚΥΝΙΓΑΝΕ!!!!! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΙΜΟΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΑΓΙΟΣ ΤΙΜΟΣ!!!!!

panos22
panos22
10 years ago

TO ONOMA TOU DHMOSIOGRAFOU THA TO MATHOUME?

...
...
10 years ago

ειμαι ενα παιδι 17 χρονων εχω παιξει εναντιον του αρη με το παιδικο του,το εφηβικο του,το αντρικο του σε ολα αυτα τα παιχνιδια οι ποδοσφαιριστες του αρη ειχαν την χειροτερη συμπεριφορα συγκριτικα με τα αλλα σωματια.Δεν εφταιγαν τα παιδια για αυτην την συμπεριφορα αλλα οι παραγοντες,προπονητες,γονεις κ.α που τους τα μαθαιναν εγω νομιζω πως αυτο που κανει ο προεδρος του αρη ειναι υποκρισια ολοι ξερουν τι εστη αρης εκτος του αρχαγγελιτες

ARIS34
ARIS34
10 years ago

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ 15 ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ!!!!!ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΡΗΣ!!!!!ΛΑΚΑΜΑ!!!!