Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θα είμαστε έτοιμοι!»

«Θα είμαστε έτοιμοι!»

0
marias kleanthis
Dodekanisos

Tην πεποίθηση πώς η ομάδα του Κλεάνθη θα παρουσιαστεί έτοιμη ώστε να πρωταγωνιστήσει και στο εφετινό πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο έμπειρος αμυντικός των «ροσονέρι» Κυριάκος Μαριάς. Ο παίκτης μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και το τι τον έκανε να επιλέξει τους «Παραδεισιώτες».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαριά:

-Γιατί επέλεξες να φορέσεις την φανέλα του Κλεάνθη;
«Επέλεξα την ομάδα του Κλεάνθη διότι η διοίκηση του συλλόγου αποτελείται από σωστούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν θέσει υψηλούς στόχους για την εφετινή χρονιά ενώ παράλληλα μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή το πόσο πολύ με ήθελαν».

-Πως βλέπεις την μέχρι στιγμής προετοιμασία;
«Η προετοιμασία της ομάδας γίνετε σε πολύ καλές συνθήκες για εμάς τους ποδοσφαιριστές όπως και για το προπονητικό team. Δουλεύουμε όλα τα παιδιά πολύ σκληρά και με απόλυτη σοβαρότητα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Θεωρείς πως ο Κλεάνθης μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο εφετινό πρωτάθλημα;
«Τα τελευταία χρόνια ο Κλεάνθης πάντα πρωταγωνιστεί καθώς διαθέτει μια αξιόλογη και πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ο κορμός είναι ίδιος εδώ και αρκετά χρόνια και φέτος προστέθηκαν κάποια νέα πρόσωπα στο ροστερ τα οποία θα βοηθήσουν τον ήδη υπάρχον κορμό ώστε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

-Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
«Οι στόχοι μου είναι να δώσω όσα περισσότερα μπορώ ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει βάλει».

-Την άποψη σου για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και πόσο αυτό μπορεί να βοηθήσει ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της;
«Το κλίμα στην ομάδα είναι τέλειο. Σίγουρα αυτό παίζει μεγάλο ρόλο για να έχει μία ομάδα καλή πορεία σε ένα πρωτάθλημα. Εμείς σε αυτό το κομμάτι είμαστε πολύ καλά».

-Θεωρείς πως θα είστε έτοιμοι την χρονική περίοδο που πρέπει;
«Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι όταν μας χρειαστεί η ομάδα».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments