Αρχική Videos “Θα είμαι υποψήφιος το 2024”, είπε και επίσημα ο Biden

“Θα είμαι υποψήφιος το 2024”, είπε και επίσημα ο Biden

0

Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για τις εκλογές του 2024 ο Joe Biden. Η ανακοίνωσε έγινε μέσω video που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.  «Θα διεκδικήσω επανεκλογή ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων. Η δήλωση έγινε ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωση συμμετοχής στις εκλογές του 2020. Η αντιπρόεδρος Kamala Harris ανακοίνωσε επίσης τα σχέδια της για επανεκλογή. Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα έλεγαν πως ο Biden θα είναι ξανά υποψήφιος αν και μέχρι στιγμής δεν είχε υπάρξει οριστική απόφαση εκ μέρους της ομάδας και των συνεργατών του Αμερικανού προέδρου.

Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν γενικά ότι οι περισσότεροι Δημοκρατικοί είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τον Μπάιντεν και οι περισσότεροι Ρεπουμπλικάνοι είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τον προκάτοχό του και κύριο πολιτικό του αντίπαλο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι επόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο του 2024. Ο Τραμπ τον Νοέμβριο του 2022 ανακοίνωσε ήδη την έναρξη του αγώνα για την ανώτατη κυβερνητική θέση στη χώρα. Ο Μπάιντεν, από την πλευρά του, μέχρι στιγμής είχε απλώς αφήσει να εννοηθεί ότι υπολογίζει στην επανεκλογή του. Πλέον πιάνει και επίσημα δουλειά προκειμένου να ετοιμάσει τον προεκλογικό του αγώνα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments