Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “θα έφευγα μόνο για μεγαλύτερη κατηγορία”

“θα έφευγα μόνο για μεγαλύτερη κατηγορία”

0
tsoufios
Dodekanisos
Πόσοι ποδοσφαιριστές υπάρχουν στο τοπικό ποδόσφαιρο ( γιατί στο επαγγελματικό δε το συζητάμε) που μένουν χρόνια σε μια ομάδα; Και πόσοι απο αυτούς δεν υπολόγισαν ποτέ το χρήμα; Για ακόμα μια χρονιά οι μεταγραφές “πήραν φωτιά”…Είδαμε παίχτες να φεύγουν από μια ομάδα και να πηγαίνουν σε άλλη, είτε για να βρουν καλύτερες συνθήκες είτε από οικονομικό όφελος, φαινόμενο που πλέον δεν ξαφνιάζει και που κρατάει ακμαίο τον ενδιαφέρον της μεταγραφικής περιόδου. Λίγη ποδοσφαιριστές είναι σταθερή αξία σε μια όμαδα και ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Τσούφιος. Αν τον δει καποιος που δεν τον ξέρει στον αγωνιστικό χώρο, δύσκολα θα σκεφτεί πως αυτός ο παίχτης σκέφτεται τόσο διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Στην περίπτωση του πάντως τα φαινόμενα απατούν αφού ο Γιάννης Τσούφιος είναι από τους ελάχτιστους ποδοσφαιριστές του τοπικού που δεν βλέπει την μπαλα σαν επάγγελμα ή σαν έχτρα εισόδημα και φυσικά είναι προς τιμήν του…Το news12.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή γιατί είναι πραγματικά περίεργο πως ένας παίχτης της κλάσης αυτής δεν απασχόλησε ποτέ μεταγραφικά τα μέσα ενημέρωσης.

-Γιάννη είσαι μέσα στους καλύτερους αμυντικούς της Α1 κατηγορίας. Είσαι μάλιστα ο παίχτης που αποδεικνύεις έμπρακτα πως παίζεις για τη φανέλα και το χωριό σου. Τι είναι αυτό που σε κρατάει τόσα χρόνια στην ομάδα;

Είναι το καλό κλίμα και η καλή νοοτροπία που έχουμε σαν χωριό. Είμαστε ολοι μια μεγάλη παρέα, μια οικογένεια…Με τα περισσότερα παιδιά είμαστε μαζί από το εφηβικό και αυτό εμένα πραγματικά με γεμίζει!!!

Είσαι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και λογικά θα μπορούσε πολλές φορές να σου έχει δοθεί η ευκαιρία να πάς σε κάποια άλλη ομάδα και να διεκδικήσεις ίσως και περισσότερα λεφτά, παρόλα αυτά δεν το έκανες ποτέ, που οφείλεται αυτό;

Οι περισσότεροι στα Μαριτσά αν παρατήρησες πρέπει να κλείσουν δεκαετία για να φύγουν…Εγω παίζω γιατί μου αρέσει , δεν παίζουν ρόλο τα λεφτά.Αν ποτέ έφευγα θα έφευγα μόνο να παίξω σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ποτέ δε θα μετακόμιζα σε άλλη ομάδα της ίδια κατηγορίας και να είμαι αντιμέτωπος με το χωριό μου.

-Από τα λεγόμενα σου μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει πως αγαπάς πολύ αυτήν την ομάδα και αυτό φαίνεται κι από το πάθος που δείχνεις στον αγωνιστικό χώρο.

Ναι την αγαπάω γιατί είμαι βγαλμένος από τα σπλάχνα αυτής της ομάδας και ποιό παιδί δεν αγαπάει τον γονειό του; Η αλήθεια είμαι νευρικός στο γήπεδο , αλλά στην προσωπική μου ζωή είμαι το εντελώς αντίθετο.

Ποιά η γνώμη σου για το νέο πρωτάθλημα; Τι διαφορετικό πιστεύεις θα δούμε;

Το πρωτάθλημα να παιχτεί ανάμεσα στις γνωστές ομάδες.Πάντως εγώ βλέπω για άλλη μια φορά το πρωτάθλημα να πηγαίνει στη Κω και στον Δίκαιο λόγω Μανούσογλου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments