Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θα δείξουμε ποιοί είμαστε!»

«Θα δείξουμε ποιοί είμαστε!»

1
kilasin xalil
Dodekanisos

Την άποψη πως ο Αστέρας Μασάρων θα δείξει τι μπορεί να κάνει σαν ομάδα, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΑΕΡΑ εξέφρασε μέσω του news12 o αρχηγός της ομάδας Χαλίλ Κιλασίν. Ο έμπειρος αμυντικός μεταξύ άλλων σχολίασε και το αυριανό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κλεόβουλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η έως τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι δεν είναι και η καλύτερη. Σίγουρα περιμέναμε πολλά περισσότερα μέχρι τώρα. Νομίζω πως αυτό οφείλετε και στο ότι χρειαστήκαμε περισσότερο χρόνο ούτως ώστε να δέσουμε με τους νέους παίκτες που εντάχθηκαν στην ομάδα οι οποίοι είναι όλοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και σίγουρα θα μας βοηθήσουν.
Το παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ θεωρώ πως ήταν η αρχή, ήταν μια νίκη ψυχολογίας που θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια, ευελπιστούμε σε καλύτερα αποτελέσματα, θα δείξουμε ποιοι είμαστε και φυσικά τι μπορεί να κάνει η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου». Το κλίμα μέσα και έξω από τα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και αυτό είναι το σημαντικό, είμαστε πολύ αισιόδοξοι».
Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κλεόβουλο πρόσθεσε:
«Ο Κλεόβουλος είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, εμείς θα πάμε για το καλύτερο με στόχο φυσικά τους 3 βαθμούς της νίκης που θα καλύψουν το χαμένο έδαφος. Ξέρουμε κάποια πράγματα για τον αντίπαλο με τον οποίο παίξαμε ένα φιλικό προετοιμασίας ωστόσο όπως ξέρεις το επίσημο παιχνίδι διαφέρει πάρα πολύ με το φιλικό».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Μεμος
Μεμος
7 years ago

Απο τους καλυτερους κεντρικους αμυντικους του πρωταθληματος.. Τυχερος ο Αστερας.. Και απο τα καλυτερα παιδια,