Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Θα χρειαστεί τρίτη, τέταρτη ίσως και …πέμπτη δόση εμβολιασμών!»

«Θα χρειαστεί τρίτη, τέταρτη ίσως και …πέμπτη δόση εμβολιασμών!»

0
φωτογραφία: vardforbundet.se
Dodekanisos

Λόγο για «επαναλαμβανόμενες λήψεις» εμβολίων τις οποίες χαρακτήρισε απαραίτητες κατά του νέου ιού, έκανε ένας Σουηδός βιοϊατρικός αναλυτής! Πρόκειται για τον Matti Sallberg του Σουηδικού Ινστιτούτου Karolinska (KI) ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ συνέστησε και πέντε δόσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη ανοσία!

«Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό το εμβόλιο προστατεύει από σοβαρές ασθένειες και θάνατο», είπε και πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης, η ανοσολογική απάντηση υποχωρεί αργά. Μέσα σε ένα χρόνο, πολλοί μπορεί να έχασαν την προστασία τους. Δεν το γνωρίζουμε ακόμη, αλλά με μια τρίτη δόση, θα ενεργοποιηθεί ξανά. Η βιολογία λέει ότι η εξασθένιση της ανοσοαπόκρισης δεν είναι απίθανη. Και τότε είναι η ώρα για μια τρίτη, τέταρτη ή ίσως και πέμπτη δόση».

Τα όσα λέει ο Sallberg «κουμπώνουν» απόλυτα και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο μάλλον το ότι πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις έχουν ανακοινώσει και τρίτο γύρο εμβολιασμών από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Το ίδιο ισχύει και για την Αμερική όπου γίνεται λόγος για ενισχυτικούς εμβολιασμούς το φθινόπωρο. Οι τοποθετήσεις του Σουηδού βιοϊταρικού αναλυτή ουσιαστικά επιβεβαιώνονται και από το Ισραήλ. Μιλώντας στο News1 3 ο γιατρός Kobi Haviv προειδοποίησε ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μειώνεται. Πρόσθεσε μάλιστα ότι το 95% των νοσηλευομένων Ισραηλινών με τα πιο σοβαρά συμπτώματα είναι εμβολιασμένοι.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments