Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τέταρτη στην Ελλάδα η Παπαδοπούλου

Τέταρτη στην Ελλάδα η Παπαδοπούλου

0
Dodekanisos

Έφθασε στον ημιτελικό κατακτώντας την Τέταρτη θέση στην Ελλάδα η Βικτώρια Παπαδοπούλου στην κατηγορία «κορίτσια κάτω των 16 ετών».
Η Ροδίτισα πρωταθλήτρια έδωσε τις μάχες της στην Πετρούπολη και απέδειξε για άλλη μια φορά πως η ανοδική της πορεία δεν είναι τυχαία.
Στον μικρό τελικό αντιμετωπίζοντας την Δήμητρα Παύλου τραυματίστηκε στο πόδι αλλά ολοκλήρωσε τον αγώνα δείχνοντας μέρος από το μέταλλο του χαρακτήρα της .
Σε ένα άθλημα με μεγάλη άνθηση λόγω και των παγκόσμιων διακρίσεων των επαγγελματιών αθλητών μας , οι διακρίσεις των παιδιών μας έχουν διπλή αξία καθώς η ευλογημένη κατά τα αλλά νησιωτικότητα μας στον αθλητισμό επιβαρύνει με έξοδα και ταλαιπωρία αθλητές και γονεις .
Ο Τεχνικός διευθυντής του ΡΟΑ κύριος Φώτης Βαζαίος συνόδευε μετέφερε και φιλοξενούσε όλη την αποστολή του ΡΟΑ σε όλες τις κατηγορίες από τις μικρές των 12 ετών έως τα 16 βοηθώντας σε πολλά επίπεδα όλα τα παιδιά προκαλώντας για άλλη μια φορά τον θαυμασμό γονιών και παραγόντων για την ακεραιότητα του χαρακτήρα και το ήθος του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments