Αρχική Προγνωστικά Τετάρτη σε ρυθμούς …σάμπα!

Τετάρτη σε ρυθμούς …σάμπα!

0
gkremio
Dodekanisos

Πολύ καλή η χθεσινή βραδυά για εμάς. Ήμασταν για άλλη μια φορά «μέσα» σε ότι αφορά τις αναλύσεις των παιχνιδιών και μάλιστα σε ένα κουπόνι δύσκολο και απρόβλεπτο όπως το χθεσινό. Είχαμε 4/5 και ανεβάσαμε και άλλο το ποσοστό μας. Αισίως πιάσαμε το 55% με 82/150 στις επιλογές μας.

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ κωδ.139
Ξεκινάει βασικός ο Ντεφόε που δίνει σιγουριά στην επίθεση και αυτοπεποίθηση στους υπόλοιπους. Η φιλοξενούμενη μοιάζει να ξεθωριάζει και δεν μπορεί να αντισταθεί εκεί μέσα. Με προφανές το πρόβλημα στα εκτός έδρας ματς της(2-2-11) είναι ανίκανη να πάρει κάτι από το Τορόντο που «καίγεται» για τρίποντο. Επιλογές μας (1/1)2,60 και (Χ/1)4,40.

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑ’Ι’Α – ΓΚΟ’Ι’ΑΣ κωδ.140
Ανύπαρκτη η Γκο’ί’ας εκτός έδρας με 2-3-8 και 4-17 τέρματα πάει στην φορμαρισμένη Βιτόρια που πρέπει να μαζέψει βαθμούς αν δεν θέλει να κινδυνέψει. Ματς σαν αυτό είναι υπολογισμένο για τρίποντο. Πρώτη μας επιλογή (1)1,90 και μετά σύμφωνα με τους αριθμούς, (η Γκο’ί’ας έχει12/13), (Νgoal)1,80.

ΓΚΡΕΜΙΟ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ κωδ.141
Το στατιστικό «χειρουργείο» μου έφερε στην επιφάνεια μια νόσο που μοιάζει να μην μπορεί η γηπεδούχος να βρει φάρμακο για αυτήν. Σε 26 ματς πρωταθλήματος έχει …..18 (ΗΜ Χ). Σε συνδυασμό με το αντίστοιχο στατιστικό της φιλοξενούμενης σε 26 ματς έχει ….16 (ΗΜ Χ), προτείνουμε (ΗΜ Χ) 2,15 που πληρώνει εξαιρετικά. Δεύτερη μας επιλογή το (0-1goal)2,40.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.
{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments