Αρχική Προγνωστικά Τετάρτη με 35 «γεμάτα» ματς!

Τετάρτη με 35 «γεμάτα» ματς!

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Χθες για προσωπικούς λόγους δεν καταφέραμε να είμαστε μαζί σας, επανερχόμαστε πιο σοφοί και με περισσότερη θετική ενέργεια για τα σημερινά ματς. Έχουμε μέχρι στιγμής σταθερά ψηλά το ποσοστό των επιτυχιών μας με 61% και συνολικές επαληθεύσεις
243/396.
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΖΕΝΙΤ κωδ.135
Από την σεζόν 2010 και μετά έχει πάρει την κατηφόρα η άλλοτε κραταιά Ρουμπίν Καζάν. Υποδέχεται την πολύ καλύτερη της «ευρωπαία» Ζενίτ που δύσκολα θα πάρει κάτι καλό. Η Ζενίτ χρειάζεται αυτή την νίκη και για λόγους γοήτρου αφού ακολουθούν 2 κομβικά ματς, (Σάββατο 6/12 ντέρμπυ με Κράσνονταρ εντός) (Τρίτη 9/12 Τσάμπιονς Λιγκ-Μονακό εκτός). Ξερό διπλό ( 2 ) 2,00 αλλά και ( 2-3goal ) 1,80.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κωδ.140
Σαφές προβάδισμα στην υπόθεση νίκης για τους «Παγουράδες». Από την στιγμή όμως που ο άσσος έπεσε στο 1,65 (μην πέσει και πιο κάτω δηλαδή) εμάς δεν μας κάνει. Προσανατολίζομαι στην δυστοκία που βγάζει τελευταία ο Λεβαδειακός και με σύμμαχο το βαρύ αγωνιστικό χώρο καταλήγω στο ( ΗΜ Χ ) 1,90. Το (2-3goal ) επιβάλλεται εδώ.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟ’Ι’Σ κωδ.152
Η Λουκέρνη παραμένει τελευταία στην βαθμολογία της ΕΛΒ1. Μεγάλο της αγκάθι η αδυναμία τρίποντου στα εντός. Συγκεκριμένα έχει εντός 0-6-1 με 5-6 τέρματα. 5/7 ( 2-3goal ) 1,90 έχει η Λουκέρνη στην έδρα της. Λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη σε 1 εβδομάδα τα παίζει όλα για όλα στο Γιουρόπα Λιγκ (εντός με Σπάρτα Πράγας) θα πάω στο βατό ( 2-3goal ) 1,90. Βέβαια και το δύσκολο διπλό ( 2 ) 2,25 μέσα στο μενού.

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΛΙΡΣ κωδ.153
Αυτό και αν είναι προς αποφυγήν. Είναι δύσκολο το βελγικό στυλ παιχνιδιού για πρόβλεψη στοιχηματικά. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κύπελο Βελγίου. Όμως ανιχνεύσαμε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού της γηπεδούχου στο πρωτάθλημα Βελγίου που ίσως το βγάλει σε ματς κυπέλου (δεν θέλει και πολύ). Σε 17 ματς πρωταθλήματος έχει ήδη 3 ανατροπές. 1 υπέρ της και 2 κατά. Θα πάμε για κουαρτέτο; Ποντάρουμε κυρίως με διαίσθηση στο ( 2/1 ) 25,00 και ( 1/2 ) 30,00 σε δελτίο με ζητούμενα. Το ( 4-6goal ) 2,60 έχει τύχη.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΤΣΕΖΕΝΑ κωδ.166
Must σημείο το ( 2-3goal ) 1,80 που έχει την τιμητική του όποτε η Τσεζένα παίζει εκτός. Για την ακρίβεια έχει φέρει το απόλυτο 5/5 στα εκτός της παιχνίδια. Αυτό είναι το βασικό ποντάρισμα εδώ. Η εναλλακτική μας επιλογή είναι εξίσου δυνατή. Η φιλοξενούμενη περισσότερο αγγαρεία θα κάνει απόψε παρά ποδόσφαιρο σοβαρό θα παίξει. Απόλυτα πλέον συγκεντρωμένη στην αποφυγή του υποβιβασμού θα είναι από νωρίς ευάλωτη πίσω. Συν το γεγονός ότι θα υπάρχει διαιτητική ρεβάνς υπέρ της Ουντινέζε το ( 1/1 ) 2,20 φαντάζει ιδανικό.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments