Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Τετ-α-τετ» Μπελεβώνη-Τσιλιγγίρη

«Τετ-α-τετ» Μπελεβώνη-Τσιλιγγίρη

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Στο Αγρίνιο και στις εγκαταστάσεις του Παναιωλικού, βρέθηκε το τελευταίο διάστημα ο Μιχάλης Τσιλιγγίρης, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αφού συνόδεψε δύο νεαρούς Ροδίτες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αξιολογήθηκαν από τους υπεύθυνους της Αγρινιώτικης ΠΑΕ και άφησαν καλές εντυπώσεις.

Ο κ. Τσιλιγγίρης είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Μάκη Μπελεβώνη, με τον οποίο συζήτησαν «τετ-α-τετ», αντάλλαξαν απόψεις αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο μέλλον.

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις είχε με τον Τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Παναγιώτη Τσάκαλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Βασίλη Κλιάφα, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα της Ρόδου.

Ο Μιχάλης Τσιλιγγίρης επιστρέφει στο νησί μας με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Αγρίνιο και μάλιστα ικανοποιημένος από το φιλικό και φιλόξενο κλίμα που βρήκε στην ΠΑΕ της Αιτωλοακαρνανίας. Γι’ αυτούς τους λόγους εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και ιδιαιτέρως στους κ.κ. Μπελεβώνη, Τσάκαλο και Κλιάφα, για την εξυπηρέτηση που έτυχε από πλευράς τους, στις δύο ημέρες που βρέθηκε στην πόλη τους.
Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας αλλά και στον κ. Τσιλιγγίρη, για ότι προκύψει στο μέλλον.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments