Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Τέσσερις συλλήψεις χθες στην Ρόδο

Τέσσερις συλλήψεις χθες στην Ρόδο

0
Dodekanisos

Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες στη Ρόδο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ο ένας εκ των συλληφθέντων μάλιστα είχε διαπράξει και το αδίκημα της κλοπής, αφαιρώντας από δύο σπίτια συμπολιτών μας  δύο τηλεοράσεις και συνολικά 90 φαρμακευτικά- ναρκωτικά χάπια. Την ίδια μέρα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της περιοχής μας δύο ημεδαποί για επαιτεία. Αναλυτικότερα το αστυνομικό δελτίο αναφέρει τα ακόλουθα:

Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά στη Ρόδο       Την 23-03-2017 το βράδυ συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από  αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 22χρονος ημεδαπός και 29χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί κατείχαν, αντίστοιχα, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -3- ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές και ναρκωτικά στη Ρόδο      Την 23-03-2017 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 23χρονος ημεδαπός γιατί το χρονικό διάστημα 22 έως 23-03-2017 αφαίρεσε, κατά περίπτωση, από -2- κατοικίες -2- τηλεοράσεις και -90- φαρμακευτικά-ναρκωτικά δισκία. Στην κατοχή του δράστη και σε εγκαταλελειμμένο παράπηγμα  που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης σε φάση ανάπτυξης.
Προσαγωγή 2 ημεδαπών για επαιτεία στη Ρόδο    Την 23-03-2017 το πρωί εντοπίστηκαν στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, -2- γυναίκες ημεδαποί ηλικίας 29 και 51 ετών να επαιτούν  και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments