Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τέσσερις οι αγώνες από τον «Μεσόγειο»

Τέσσερις οι αγώνες από τον «Μεσόγειο»

0
mesogeios team
Dodekanisos

Τέσσερις αγώνες θα διοργανώσει φέτος ο Ποδηλατικός Όμιλος «Μεσόγειος» όπ[ως αποφασίστηκε κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης των μελών της Τοπικής Επιτροπής. Αναλυτικά οι αγώνες καθώς και οι χορηγοί που στηρίζουν την προσπάθεια είναι:
1. ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΟΛΙΘΟΥ TEMPO RACE της 19/3/2016 Επί αποστάσεως 50χλμ. Τέσσερα sprint ευθείας, ανά 10χλμ συν το τελικό sprint, θα βραβευτεί ξεχωριστά ο αθλητής που έχει μαζέψει την περισσότερη βαθμολογία στο σύνολο, ξεχωριστά από τον τελικό νικητή! Ο αγώνας είναι μια ευγενική χορηγία ο από το εστιατόριο ΠΑΝΟΡΑΜΑ στη ΜΟΝΟΛΙΘΟ .
2. 3η ”ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ WHEELS bike shop” της 28/5/2017 επί αποστάσεως 11,800 Km ατομική χρονομέτρηση. Στο τέλος εκτός των βραβείων στους νικητές των κατηγοριών, υπάρχει extra βράβευση για το σπάσιμο του ρεκόρ διαδρομής ανεξαρτήτου κατηγορίας. Ο αγώνας είναι μια ευγενική χορηγία ο από το κατάστημα ποδηλάτων WHEELS bike shop.
3. PORTO ANTICO indiviual time trial της 18/6/2017 25χλμ για κατηγορίες εκτός ανδρών και εφήβων και 35χλμ. για άντρες και έφηβους. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το εστιατόριο PORTO ANTICO του κου Επιτροπάκη που είναι ο ευγενής χορηγός του αγώνα.
4. MESOGEIOS PISTA CHALLENGE της 16/9/2017 αγώνας πίστας στο Δημοτικό στάδιο Ρόδου, όπου θα περιλαμβάνονται τα αγωνίσματα πίστας αντοχής sctratch, illumination race, tempo race individual pursuit. Ο αγώνας θα έχει την ευγενική χορηγία από τα καταστήματα WHEELS bike shop, MIELE store Ζαχαριάς , ΤHE PIZZA SPAGHETI HOUSE και το ζαχαροπλαστείο ΜΙΛΤΟΣ.
-Η διοίκηση του Π.Σ. Ρόδου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, εύχεται σε όλα τα σωματεία και το δυναμικό που τα απαρτίζουν καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και θα ήθελε να αναφέρει και να ευχαριστήσει τους χορηγούς της για το 2017 . Έτσι την προσπάθεια των αθλητών μας θα στηρίξουν:
1. WHEELS bike shop
2. BIANCHI –ΚΥΚΛΟΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ HELLAS
3. BLUE STAR FERRIES
4. MIELLE stores Ρόδου
5. F-COOPERATION εκτυπώσεις
6. MIKEL coffe shop
7. MΙΛΤΟΣ Ζαχαροπλαστείο ΡΟΔΟΣ
8. Τhe PIZZA SPAGHETI HOUSE

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments