Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τέσσερις εκπρόσωποι του “Ροδήλιου” στην σχολή προπονητών Γ’ Κατηγορίας

Τέσσερις εκπρόσωποι του “Ροδήλιου” στην σχολή προπονητών Γ’ Κατηγορίας

0
Dodekanisos

Τέσσερις εκπρόσωποι του Ροδήλιου θα συμμετάσχουν στην Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας Γ’ Κατηγορίας. Πρόκειται για τους τους Αναστάσιο Μανουκιάν, Κυριάκο Παπασταματάκη, Ελένη Τσαβαρή και Δήμητρα Πατάπη. Ο σύλλογος με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στο facebook δίνει και δημόσια τις δικές του ευχές. Συγκεκριμένα:

«Ευχόμαστε στα δικά μας παιδιά Αναστάσιο Μανουκιάν, Κυριάκο Παπασταματάκη, Δήμητρα Πατάπη και Ελένη Τσαβαρή στον δικό τους αγώνα στην Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας Γ’ Κατηγορίας, να έχουν καλή επιτυχία».
Η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας αναφέρει:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον προσωρινό πίνακα εισακτέων στην Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας Γ΄ κατηγορίας της Γ.Γ.Α. καθώς και τον πίνακα των μη εισακτέων, οι οποίοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης, έως την Παρασκευή 11/12/2020 . Η Διοίκηση της Ε.Ο.Π. με συντονισμένες ενέργειες, κατόρθωσε μετά από 15 χρόνια να συστήσει και πάλι Σχολή Προπονητών, για τις αυξημένες ανάγκες του αθλήματός μας. Καλή Επιτυχία στους υποψήφιους προπονητές».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments