Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τέσσερις αγωνιστικές στον Σάββενα

Τέσσερις αγωνιστικές στον Σάββενα

0
Dodekanisos

Με ποινή 4 αγωνιστικών απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο τιμωρήθηκε ο προπονητής του Άρη Αρχαγγέλου Γιώργος Σάββενας από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ. Η αιτία έχει να κάνει με την υβριστική συμπεριφορά που είχε απέναντι στον “βοηθό” (σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα), στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΕΡΑ. Αναλυτικά, όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής είναι οι ακόλουθες:

• Φ.Α. Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ – Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ 01/12 (9η ΑΓΩΝ)
Στον ποδοσφαιριστή της «Α.Σ.ΔΙΓΕΝΗ» Δ.ΜΙΚΚΙΟΥ Α.Δ. 1223048 ποινή μίας (1) αγωνιστικής παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση) 2η κίτρινη (Άρθρο 10΄ 1α περ. ΙΙΙ ΤΟΥ Π.Κ )
• Φ.Α. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ – ΚΛΕΑΝΘΗΣ 01/12 (9η ΑΓΩΝ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΑΤΙΟΥ» ΕΥΑΓ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Α.Δ. 1151880 ποινή μίας (1) αγωνιστικής επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδο/στη 2η κίτρινη (Άρθρο 10΄ 1α περ Ι του Π.Κ )
• Φ.Α. ΝΗΡΕΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ 02/12 (7η ΑΓΩΝ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΔΟΥ» ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗ Α.Δ. 1327119 ποινή μίας (1) αγωνιστικής παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση) 2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α περ.ΙΙΙ του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧ. – ΚΥΠΡΟΣ 02/12 (7η ΑΓΩΝ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧ.» Κ.Χ. ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ Α.Δ. 1135084 ποινή μίας (1) αγωνιστικής επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδο/στη 2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ)
• Φ.Α. ΡΟΔΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 02/12 (6η ΑΓΩΝ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» Π. ΣΟΛΛΑΚΟΥ Α.Δ. 1457450 ποινή μίας (1) αγωνιστικής επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή 2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΑΡΗΣ ΑΡΧ. – Α.Ε.Ρ.Α. 01/12 (9η ΑΓΩΝ. )
Η πειθαρχική επιτροπή επέβαλε στον προπονητή του σωματείου «ΑΡΗΣ ΑΡΧΑ.» Γ. ΣΑΒΒΕΝΑ χρηματική ποινή σαράντα (40) ευρώ, καθώς και την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τέσσερεις (4) αγωνιστικές (υβριστική συμπεριφορά λόγω στον βοηθό Διαιτητή). (Άρθρο 11 παρ.2΄ σε συνδυασμό με το άρθρο 10΄παρ. 1δ΄ & 2δ΄του Π.Κ)
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 08-01-2019 (άρθρο 23΄ παρ.2α’ του Π.Κ)

ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 60 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Α.Ε.ΚΩΣ – ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ που διεξήχθη στο Γήπεδο Ν.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ στις 02.12.2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Βοηθού προπονητή του σωματείου «Α.Ε.ΚΩΣ» και δη του δηλωθέντος ως Βοηθού προπονητή αυτού, κ. Γ. ΣΤΑΜΑΤΗ. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 31 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΗΡΕΑ – ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΔΟΥ που διεξήχθη στο Γήπεδο ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ στις 02.12.2018, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του εκπροσώπου του σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ» και δη του δηλωθέντος ως εκπροσώπου αυτού, κ. Β. ΧΑΡΙΤΟ. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 35 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧ. – Α.Ε. ΚΥΠΡΟΥ που διεξήχθη στο Γήπεδο ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ στις 02.12.2018, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του εκπροσώπου του σωματείου «Α.Ε.ΚΥΠΡΟΥ» και δη του δηλωθέντος ως εκπροσώπου αυτού, κ. ΚΩΝ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments