Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Τέσσερα για αρχή… και ένα για φινάλε

Τέσσερα για αρχή… και ένα για φινάλε

0
ofi-damagitos
Dodekanisos
Ήττα με 5-0 γνώρισε χθες ο Ο.Φ.Ιστρίου από την ομάδα του Δαμάγητου, με τους Κάβουρα, Κουντουράκη και Πάσσαλη να δίνουν μαθήματα επιθετικότητας και ευστοχίας έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Πότσο και Μπόλαντ. Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Κάβουρας πλασάροντας σε κενή εστία(0-1), ενώ στο 33′ ο Ζωάννου είχε δοκάρι , χάνοντας την ευκαιρία να ισορροπήσει το παιχνίδι. Το 0-2 έγινε από τον Κουντουράκη μετά από πάσα του Κάβουρα, ενώ το 0-3 διαμόρφωσε ο Πάσσαλης νικώντας τον Παπαβεργή που αρχικά απόκρουσε. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Πότσος μετά από σέντρα του Πάσσαλη πέτυχε το 4ο γκολ για την ομάδα του, ενώ στην επανάληψη ο Μπόλαντ από θέση τετ-α-τετ έδωσε στη νίκη τους διαστάσεις θριάμβου “υπογράφοντας” το τελικό 5-0.Από την άλλη η ομάδα της Ιστρίου έμοιαζε να μην έχει ούτε αρχή ούτε τέλος και δίκαια έχασε το ματς αφού με μοναδικό παίχτη τον Ζωάννου να τρέχει δε μπορούσε να μαζέψει τα ασυμάζευτα….

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χαρισμανίδης με βοηθούς τους Χαροκόπο και Κοσκινά.

Ο.Φ.Ι.: Παπαβεργής, Ζωάννου, Γιαννίκος, Καρούσος, Αυγέρης, Πακάκης, Βαγιανάκης, Σαράντης(46′ Μπάκαλος), Χρυσόπουλος, Καβουκλής(46′ Βρετινάρης), Τσαγκαράκης(71′ Αμπελάς).

Δαμάγητος: Κοντογιάννης, Ντελλάκης, Αρφαράς(80′ Καρπαθάκης), Θάνος, Τρούλης, Τσίγκρηλας, Κάβουρας(80′ Ζαγοριανός), Μπόλαντ, Κουντουράκης, Πότσος(76′ Κοντομανώλης), Πάσσαλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments