Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τέσσερα χρυσά μετάλλια ο Θανάσης Σύρμας στην Κρήτη!

Τέσσερα χρυσά μετάλλια ο Θανάσης Σύρμας στην Κρήτη!

0
Dodekanisos

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα χρυσά μετάλλια, κατέκτησε
το σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο Ταμπακίου ο Θανάσης Σύρμας!
Συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία, τόσο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑμεΑ, όσο στον επίσημο διεθνή ΟΠΕΝ αγώνα αθλητών με αναπηρία, με την ονομασία «FESTOSEUROPEANC1 PARACYCLINGCUP».
Με τα χρώματα του ΑΣ Καστελλάνοι και τρέχοντας με χειρήλατο, ο Σύρμας κέρδισε τα δύο χρυσά μετάλλια στην κατηγορία Η5 (hand-bike)την πρώτη μέρα! Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο «Festos».
Τη δεύτερη μέρα των αγώνων «UCI FestosEuropeanCup 2019» και η συγκομιδή ήταν για το άθλημα της αντοχής σε ανοικτό δρόμο, χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Αμέσως μετά το τέλος των επιτυχιών του, ο Θανάσης Σύρμας, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος:
«Ευχαριστώ τον προπονητή μου ΆΡΗ Μαυρόπουλο για την εμπιστοσύνη και αφοσίωση στο πρόσωπο μου. Πιστεύω πως μαζί έχουμε να ζήσουμε πολλές μεγάλες στιγμές ακόμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου, που χωρίς την στήριξη και την αγάπη τους δεν θα έφτανα σε αυτό το υψηλό επίπεδο και δεν θα έβαζα τις βάσεις για ένα αποδοτικό μέλλον!
Την Groupama ασφαλιστική, το Semiramiscityhotel στην Ρόδο, τον προσθετικό μου KonstantinosChronopoulos και την CRC CHRONOPOULOS για την φροντίδα και ασφάλεια που μου παρέχουν, σε όποιο άθλημα πρωταγωνιστώ και τους ευχαριστώ που μαζί με τον «αδερφό»Μιχάλη Σεϊτη με ξαναοδήγησαν στα μονοπάτια τού πρωταθλητισμού.
Τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και την εταιρεία του «sportsmania», που φροντίζουν να εμφανίζομαι αξιοπρεπώς, τόσο στους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις με ότι ενδυματολογικό έχω ανάγκη με την εταιρεία macron.
Την Ροδούλα Χριστοφάκη καιτο γυμναστήριο «yava» στην Ρόδο, για όλη την υποστήριξη στην περίοδο της προετοιμασίας μου και τέλος, όλους γιατην αγάπη και την θετική σκέψη, πουαποτελούντην κινητήρια δύναμη μου.
Μάστορα μου, Δημήτρη,σου αφιερώνω την νίκη μου για να σαι περήφανος εκεί ψηλά.
Με τον Θεό στο πλευρό μου, επόμενος σταθμός το Βέλγιο, για μια νέα ευρωπαϊκή διάκριση.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments