Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τερμάτισε πρώτος ο Εθνικός

Τερμάτισε πρώτος ο Εθνικός

0
ethnikos arxipolis2
Dodekanisos

Δεν συνάντησε δυσκολίες ο Εθνικός Αρχίπολης για να κερδίσει στο γήπεδο του με 5 – 2 την Ομόνοια και να τερματίσει έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ πριν συμπληρωθούν τα πρώτα τριάντα λεπτά! Ουσιαστικά έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν το «τρίποντο». Η Ομόνοια που έπαιζε και με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση της προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια χωρίς πάντως να πετύχει κάτι ιδιαίτερο πέρα από την μείωση του σκορ. Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς άγχος από τους παίκτες και των δυο ομάδων οι οποίοι αγωνίστηκαν ελεύθερα σε όλη του την διάρκεια.
Μόλις στο 10’ ο Μπαϊρακτάρης με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα «ανοίγοντας» το σκορ (1 – 0). Στο 15’ ο Μαρκόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0 ενώ λίγο αργότερα (στο 22’), ο Στεργιόπουλος με ένα ωραίο σουτ από τα αριστερά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο 58. Ο Σκ. Θ. Μπαϊράμης με κεφαλιά μείωσε σε 3 – 1 αλλά στο 65’ ο Μπεγκάσι με δυνατό σουτ έκανε το 4 – 1. Στο 78’ ο ίδιος παίκτης με κοντινό σουτ πέτυχε το 5 – 1 και στο 88’ ο Σκ. Θ. Μπαϊράμης και πάλι κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 5 – 2. Ο τεχνικός της Ομόνοιας Μιχάλης Χουρδάς θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της Ομόνοιας καθώς όπως μας είπε το παιχνίδι αυτό ήταν και τα τελευταίο του σαν προπονητής του συλλόγου για οικογενειακούς λόγους.
Ουδείς υστέρησε από τον Εθνικό. Πολλοί καλοί όμως ήταν όμως ο Μπεγκάσι και ο Μαρκόπουλος. Προσπάθησαν από τονν Ομόνοια οι Σκ. Θ. Μπαϊράμης και Μπεσσας
Διαιτητής ήταν ο Κασιώτης (Λατσός, Διακοφιλιππής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Θυριάκης, Γιαννιού (42’ Γ. Τσακίρης), Αλευρόπουλος, Πάλλας (46’ Τσίττας), Μπαϊρακτάρης, Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Μπεγκάσι, Μαρκόπουλος, Γιώργου (32’ Καλούδης)
ΟΜΟΝΟΙΑ: Κρητικός Ι., Βενετσιάνος Γ., Ζερβός Σπ., Πιζήμολας Σπ. Στ., Κονίσσης, Κιτσάκης Β., Μπαϊράμης Σκ., Βελλίδης, Μανιάς Μιχ. (67’ Κ. Αν. Χατζηκώστας), Μπέσσας, Βενετσιάνος Αντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments