Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Τεράστιο θέμα στο Νοσοκομείο της Ρόδου, απρόβλεπτες οι συνέπειες

Τεράστιο θέμα στο Νοσοκομείο της Ρόδου, απρόβλεπτες οι συνέπειες

0
Dodekanisos

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που αναμένεται να δημιουργηθεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου μετά την απόφαση της κυβέρνησης να βγάλει σε αναστολή όσους υγειονομικούς και εργαζόμενους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αυτή τη στιγμή ο αριθμός αυτών που δεν έχουν εμβολιαστεί είναι 60, κάτι που σημαίνει ότι αποτελεί έναν έντονο «πονοκέφαλο».

Και αυτό διότι οι περισσότεροι από αυτούς τους 60 βρίσκονται σε ζωτικής σημασίας πόστα και χωρίς την παρουσία δεν θα μπορεί να λειτουργήσει το νοσοκομείο. Εκφράζονται φόβοι ότι όχι απλά θα υπολειτουργήσει αλλά δεν θα μπορεί καλά καλά να υποστηρίξει ούτε την ανάγκη έστω για μια ακτίνα! Η κατάσταση είναι απίστευτα τραγική με τις συνέπειες να είναι ακόμα απρόβλεπτες.

Οι υγειονομικοί και οι εργαζόμενοι που παραμένουν ανεμβολίαστοι είναι κατά της υποχρεωτικότητας ενώ θεωρούν πως θα μπορούσαν να δουλέψουν χωρίς να αποτελούν κίνδυνο για την διασπορά του ιού, τηρώντας μέτρα ασφαλείας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ορισμένοι από τους 60 έχουν κάνει το εμβόλιο αλλά αρνούνται να καταθέσουν το πιστοποιητικό σε ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments