Αρχική Αθλητικά νέα Τεράστια νίκη του Ιωνικού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τεράστια νίκη του Ιωνικού κόντρα στον ΠΑΟΚ

0
Dodekanisos

Ο Ιωνικός πήρε μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-2 με τους φιλοξενούμενους να γνωρίζουν τρίτη διαδοχική ήττα. Πλέον ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -13 από την κορυφή. Αντίθετα το σύνολο του Δημήτρη Σπανού προσθέτει τρεις σημαντικούς βαθμούς στο σακί του.

Ο Ιωνικός έφτασε στην επικράτηση με ανατροπή καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18′ κατάφερε να επιστρέψει και να φτάσει στην ανατροπή στο 34′ και στην συνέχεια να προηγηθεί με 3-1 στο 49′. Η ομάδα της Νίκαιας απώλεσε πολλές καλές στιγμές με αποκορύφωμα ένα δοκάρι. Τέλος, μόνο στο τελευταίο μισάωρο ο “δικέφαλος του βορρά”  μείωσε και έψαξε την ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας (69’ Ματσούκας), Ντάλτσιο, Κιάκος (69’ Γκοτσούλιας), Άοσμαν (77’ Μάναλης), Λένις (88’ Βαφέας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ (73’ Αουγκούστο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης (85’ Άκπομ), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι (55’ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (55’ Μουργκ), Ελ Καντουρί. Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments