Αρχική Αθλητικά νέα Τεράστια νίκη του Αστέρα στην χιονισμένη «Λεωφόρο»!

Τεράστια νίκη του Αστέρα στην χιονισμένη «Λεωφόρο»!

0
Dodekanisos

Ο σαφώς καλύτερος Αστέρας Τρίπολης έκανε το… μπαμ της αγωνιστικής καθώς επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στην «Λεωφόρο» στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League (πρώτη νίκη της ιστορίας του στην έδρα των «πράσινων»). Το μοναδικό γκολ που έκρινε τον νικητή και την έκβαση της αναμέτρησης προήλθε από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαράλες στο 84’. Μάλιστα ο Αστέρας έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό αήττητο σερί του επί του Παναθηναϊκού (τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες).

Τέταρτο σερί «τρίποντο» για την ομάδα της Αρκαδίας μέσα στο 2022, που έχει αναρριχηθεί πλέον στην πέμπτη θέση και είναι στο -1 από τους «πράσινους», έχοντας πλεονέκτημα και σε περίπτωση ισοβαθμίας (δύο νίκες). Δεύτερη εντός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό, που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και υπέστη δίκαια την ήττα. Πάντως στο 90’ ακυρώθηκε με υπόδειξη του VAR το γκολ του Αϊτόρ, ως οφσάιντ.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (65’ Βιτάλ), Μαουρίσιο (87’ Λούντκβιστ), Αϊτόρ, Παλάσιος (76’ Ιωαννίδης), Καρλίτος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Τασουλής (73’ Άλβαρες), Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρεσπί, Καπίγια (66’ Ριέρα), Λέο Τιλίκα (89’ Ιγκλέσιας), Σονί (73’ Μπαράλες).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments