Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τεράστια νίκη – παραμονής για τον ΑΟ Πυλίου

Τεράστια νίκη – παραμονής για τον ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Πολύ σπουδαία νίκη με 1-0 πήρε ο Α.Ο. Πυλίου απέναντι στον επίδοξο πρωταθλητή Αιολικό Μυτιλήνης, την Κυριακή(18-4-2021) το μεσημέρι στο νησί του Ιπποκράτη.
Οι παίκτες του Δημήτρη Χρυσόπουλου, έδειξαν την απαραίτητη σοβαρότητα και με πάθος, αποφασιστικότητα και καλή παρουσία ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών και ανέβασαν την ομάδα τους στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο δυνατός άνεμος που φυσούσε δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να πιάσουν ποιοτική απόδοση, όμως οι γηπεδούχοι με γνώμονα τις οδηγίες του προπονητή τους πήραν εκείνο που ζητούσαν από την αρχή του αγώνα, την νίκη.

Με καλές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και αλληλοκαλύψεις όποτε χρειάστηκε, οι βυσσινί έφτασαν στο γκολ με σκόρερ τον αρχηγό τους Δρόσο Χρήστο στο 40΄ και πήγαν στα αποδυτήρια με καλύτερη ψυχολογία από τους αντιπάλους τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πλησιάσουν με αξιώσεις στην μεγάλη περιοχή του Λαμπρόπουλου, όμως η καλή αμυντική λειτουργία του Πυλίου δεν τους επέτρεψε να κάνουν πραγματικότητα την επίτευξη γκολ που θα τους κρατούσε ζωντανούς στο παιχνίδι.
Το παιχνίδι κύλησε μέχρι την λήξη του, χωρίς να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις στις δύο εστίες και ο Α.Ο. Πυλίου πανηγύρισε δικαίως την μεγάλη και σημαντική νίκη του.

Διαιτησία Στεργιώτη, Μητροφάνη και Χρηστάκο

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης, Χατζησουλεϊμάν, Χατζηβασίλης, Σαραγιώτης, Πης, Γεωργιάδης, Μαργαρίτης (91’ Μικκιού), Παραστατίδης (82’ Λάντζιος), Χατζηφούντας, Δρόσος
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πίττατζης, Αγριμάκης, Μπάρκας (69’ Πρωτούλης), Ζώνας, Ψάνης, Κρητικός, Κατσίκης, Γιουκαρής (81’ Κεσίδης), Λαμπράκης, Μπουρούς (85’ Πάσχος), Μίλιτς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments