Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τένις: Στη Ρόδο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ

Τένις: Στη Ρόδο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ

0
Dodekanisos

Στη Ρόδο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. και υπεύθυνος των χορηγικών προγραμμάτων Γιάννης Δουβής, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο του Ρ.Ο.Α. και επίσης αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Μιχάλη Πανάγο συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους των συλλόγων. Ο ίδιος μίλησε για την ανάπτυξη του τένις στο νησί και φυσικά τη διοργάνωση που ξεκινάει αύριο στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α.

«Το τένις στη Ρόδο παρουσιάζει μία ιδιαίτερη άνθηση και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο. Οι σύλλογοι στο νησί είναι αρκετοί και εκ μέρους της Ομοσπονδίας κάναμε μία περιοδεία, μιλήσαμε με τους εκπροσώπους των συλλόγων και διαπιστώσαμε την αγάπη τους για το άθλημα. Παρά τη δύσκολη περίσταση λόγω πανδημίας, είδαμε ότι όλα τα σωματεία ακολουθούν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, κι αυτό είναι κάτι που βοηθάει το τένις να είναι ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλους.

Είναι δεδομένο ότι όλοι οι σύλλογοι βρίσκονται σε φάση ανάκαμψης, μέσα στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε λόγω κορωνοϊού. Με μία πρώτη ματιά διαπίστωσα ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που ενδιαφέρεται για το τένις, υπάρχουν τμήματα υποδομής αλλά και ενηλίκων που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα μας».

Για το I.T.S. Senior 2021 S200, που ξεκινάει αύριο στη Ρόδο, ο Γιάννης Δουβής ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο Ρ.Ο.Α. θα φιλοξενήσει άριστα μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Η προσθήκη των δύο χωμάτινων γηπέδων θα βοηθήσει πολύ σ’ αυτή την κατεύθυνση και μελλοντικά θα μπορούν να διεξάγονται ακόμη μεγαλύτεροι αγώνες. Υπάρχει ένα άρτιο προπονητικό κέντρο, το οποίο θα φιλοξενήσει πολλούς αθλητές και αθλήτριες, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, ώστε να εξυπηρετεί και τις ανάγκες και αθλητών εκτός νησιού.

Όλα είναι έτοιμα για το παγκόσμιο τουρνουά, το οποίο θα συνδυάσει απόλυτα τον αθλητικό τουρισμό. Η Ρόδος είναι ένας παγκοσμίου φήμης τουριστικός προορισμός και είμαι σίγουρος ότι οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν καλά εντός και εκτός γήπεδο. Όλα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Μιχάλης Πανάγος και οι συνεργάτες του έχουν προσθέσει και τις τελευταίες πινελιές και είμαι σίγουρος ότι η διεθνής αυτή διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments