Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τένις: Κανονικά και φέτος το “Προφήτης Ηλίας”

Τένις: Κανονικά και φέτος το “Προφήτης Ηλίας”

0
Dodekanisos

Ετήσιο γεγονός μεγάλης ανταπόκρισης από τα μέλη του έχει γίνει τα τελευταία χρόνια το cτουρνουά – εκδρομή του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης με το ιστορικό όνομα «Προφήτης Ηλίας».

Όνομα που παρέμεινε από τη δεκαετία του 70 καθώς το τουρνουά γινόταν στο Ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία πλέον αλλάξε προορισμό καθώς τα 70 και πλέον δωμάτια των 240 συμμετεχόντων δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθουν εκεί παρόλη τη μαγεία του αρχικού προορισμού.
Πολλές δεκαετίες πριν τα μέλη του ομίλου συνήθως μετά την κουραστική τουριστική σεζόν έκαναν μια απόδραση από τη ρουτίνα τους κάνοντας μια εκδρομή-τουρνουά στο Ξενοδοχείο Ελαφος στον Προφήτη Ηλία.

Από τότε και κάθε χρόνο ανελλιπώς τα μέλη οι αθλητές , οι γονείς των παιδιών αλλά και οι φίλοι του ομίλου αναμένουν την όμορφη αυτή αθλητική εκδρομή με την τεράστια παράδοση.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει επιχειρηματικες συμφωνίες αλλά και πολιτικές συζητήσεις καθώς σπάνια μπορείς να πετύχεις τόσες διαφορετικές αλλά και σημαντικές προσωπικότητες συγκεντρωμένες σε ένα χώρο υπό καθεστώς χαλάρωσης και ηρεμίας .
Το Σάββατο στις 17:00 θα ξεκινήσει το «Οικογενειακό» Τουρνουά με συμμετοχή συνηθως ενός ενηλίκου και ενός ανηλίκου μελους της οικογένειας (κάτω των 14 ετών)
Το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά ενηλίκων στα διπλά με συμμετοχή στην κάθε ομάδα ενός έμπειρου και ενός όχι τόσο έμπειρου αθλητή μια παράδοση του συγκεκριμένου τουρνουά που συντελεί στο δέσιμο των παλαιών και των νέων μελών του .
Το μεσημέρι βρίσκει τους αθλητές κουρασμένους αλλά και απόλυτα ικανοποιημένους καθώς το πνεύμα σε αυτούς τους αγώνες είναι η γνωριμία η ευγένια και η συμβίωση σε ένα χώρο με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος .
Ίσως μοναδικό το τουρνουά αυτό στην Ελλάδα έχει πολλαπλά ωφέλη καθώς τα μέλη του ομίλου γνωρίζονται μεταξύ τους αλλά και με τους junior αθλητές αποκτώντας άποψη για το επίπεδο το ήθος και την προσωπικότητα νέων και έμπειρων μελών.
49 χρόνια φέτος από το πρώτο τουρνουά «Προφήτης Ηλίας» αλλά και 70 χρόνια από την ίδρυση του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης ο τεχνικός διευθυντης του Ομίλου κύριος Φώτης Βαζαιος θα προσφέρει στα μέλη αλλά και στα παιδιά των συμμετεχόντων δωρεάν Μίνι σεμινάρια τεχνικής κατά την διάρκεια και των τεσσάρων ημερών Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα με στόχο την ατομική βελτίωση στο άθλημα .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments