Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τελχινίδα: Νίκη και στους Παίδες

Τελχινίδα: Νίκη και στους Παίδες

0
telxinida_paides
Dodekanisos

Με νίκη 3-0 σετ του ΡΣΦΠ Τελχινίς επί του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω ξεκίνησαν οι αγώνες στους παίδες. Στην πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος στο Βενετόκλειο οι αθλητές της Τελχινίδας χρειάστηκαν  56΄ για να κάμψουν την αντίσταση των περσινών πρωταθλητών.

Οι φιλοξενούμενοι, εμφανώς επηρεασμένοι  από το ταξίδι (έφθασαν στη Ρόδο λίγη ώρα πριν τον αγώνα), δεν έδειξαν την απαιτούμενοι ετοιμότητα και συγκέντρωση με αποτέλεσμα το 1ο σετ να το πάρει εύκολα η Τελχινίδα με 25-09. Στο επόμενο σετ, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να συνέρχονται και από 22-11 κατάφεραν να μειώσουν σε 22-17. Στο τέλος και το σετ αυτό πήγε στους γηπεδούχους (25-17).  Το 3ο σετ ανήκει ολοκληρωτικά στην Τελχινίδα που προηγήθηκε αρχικά με 15-06 και με όπλα την άμυνα και το αποτελεσματικό σερβίς πήρε τελικά το σετ με 25-10.

ΡΣΦΠ Τελχινίς – ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω 3-0 σετ σε 56΄( 25-09,25-17 και 25-10)

Τελχινίς: (Μιχάλης Τσιμισίρης) Σταύρος Ρουσέττος, Αλέξης Πλαστρούγγης, Σωκράτης Πρεσβύρης, Λέντσι Ορμενάι, Γιάννης Σαρικάς, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Κώστας Χειμωνέττος, Ντάνιελ Γκένοφ, Ντάνιελ Σίμου και Στέλιος Χαριστής.

Αθλοπαιδίες Κω: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Μιχάλης Μωρές, Παναγιώτης Γαβρέλης, Σταμάτης Χατζηπαυλής, Νικόλαος Τρούμπας, Σταμάτης Χριστοφοράκης, Δημήτρης Χατζηνικολάου, Σταμάτης Κώστογλου, Δημήτρης Μωρές, Παντελής Ζαμάγιας, Χρήστος Γιαννόπουλος και Αρ. Δραίος.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Νίκος Χατζησταυρίδης και ο Σάκης Κυπριώτης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments