Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τελχινίδα – Κλεάνθης 3 – 0 (pics & video)

Τελχινίδα – Κλεάνθης 3 – 0 (pics & video)

0
telxinida kleanthis andriko
Dodekanisos

Για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών ο ΡΣΦΠ Τελχινίς νίκησε το Σάββατο το βράδυ στο Βενετόκλειο τον Κλεάνθη Παραδεισίου με 3-0 σετ.
Στο 1ο σετ το καλό σερβίς της ροδίτικης ομάδας ή αν θέλετε η κακή υποδοχή του Κλεάνθη έδωσε την ευκαιρία στους επιθετικούς της Τελχινίδας να τελειώσουν πολλές κόντρα επιθέσεις. Ενδεικτικό της αγωνιστικής εικόνας των δύο αντιπάλων στο 1ο σετ είναι τα 16 συνεχόμενα σερβίς του Γιώργου Χατζηγεωργίου. Ο 16εξάχρονος κεντρικός της Τελχινίδας ‘πήγε’ για σερβίς όταν το σκορ ήταν 9-7 και έφυγε στο τέλος του σετ (25-07).
Στα άλλα δύο σετ ο Κλεάνθης βελτιώθηκε αλλά δε μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλό του.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Καρύδας, Τσιμισίρης, Χατζηγεωργίου, Γκένοφ και Μιαούλης Χειμωνέττος ενώ από τον Κλεάνθη πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο Γιώργος Γιακουμάρος.
ΡΣΦΠ Τελχινίς – ΑΕΣ Κλεάνθης 3-0 σετ σε 54΄(25-07 σε 17΄, 25-14 σε 17΄και 25-19 σε 20΄)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Μιχάλης Τσιμισίρης, Ευθύμης Καλημεράκης, Γιάννης Καρύδας, Ντάνιελ Γκένοφ, Γκέντσι Ορμενάι, Σταύρος Ρουσέττος, Κώστας Χειμωνέττος, Ρωσσέτος Σταυλάς, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Στέλιος Χαρισίδης, Στέλιος Δροσάκης και Μιαούλης Χειμωνέττος (λίμπερο)
Κλεάνθης: Σταμάτης Σταυριανός, Νίκος Πότσου, Κυριάκος Βολοτσάκης, Γιώργος Γιακουμάρος, Δημήτρης Σαρικάς, Δημήτρης Κώτης, Μανώλης Λολάκης και Αλεξ. Μανής (λίμπερο)
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Λάκης Λαζαράκης, Μαίρη Παπαδούλη και Νικολέτα Κρίτσα.

φωτογραφίες: Πέτρος Χειμωνέτος

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/volei/telxinida_kleanthis_andriko/] width=[150] height=[150]}
{youtube}Ja7Eu5yrHpU{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments