Αρχική Videos “Τέλος” ο Tucker Carlson από το Fox News, ξαφνικό “διαζύγιο”

“Τέλος” ο Tucker Carlson από το Fox News, ξαφνικό “διαζύγιο”

0

Το Fox News ανακοίνωσε ότι το δίκτυο και ο παρουσιαστής του στο prime-time Tucker Carlson συμφώνησαν αμοιβαία να τερματίσουν τη σχέση τους μετά από περισσότερο από μια δεκαετία. «Το FOX News Media και ο Tucker Carlson συμφώνησαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Τον ευχαριστούμε για την υπηρεσία του στο δίκτυο ως οικοδεσπότης και προηγουμένως ως συντελεστής », είπε ο αμερικανικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός, προσθέτοντας ότι ο Carlson μετέδωσε την τελευταία του εκπομπή την περασμένη Παρασκευή. To Fox εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Carlson «για την υπηρεσία του στο δίκτυο ως οικοδεσπότης και πριν από αυτό ως συντελεστής».

Ούτε το Fox ούτε ο Carlson έχουν δώσει εξηγήσεις για τη διάλυση. Το δίκτυο είπε ότι το επεισόδιο του Tucker Carlson Tonight της περασμένης Παρασκευής θα είναι το τελευταίο και ότι ένα δελτίο ειδήσεων θα μεταδοθεί στη θέση του. Οι μετοχές της μητρικής εταιρείας του δικτύου, Fox Corporation, υποχώρησαν κατά 4,7% μετά την ανακοίνωση.
Ελλείψει επίσημης εξήγησης, υπήρξαν ευρέως διαδεδομένες εικασίες ότι η διάλυση μπορεί να σχετίζεται με μια πρόσφατη αγωγή εναντίον της Fox από την Dominion Voting Systems. Η εταιρεία είχε μηνύσει το δίκτυο για συκοφαντική δυσφήμιση σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ, υποστηρίζοντας ότι οι οικοδεσπότες του Fox είχαν προωθήσει «αβάσιμους» ισχυρισμούς του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τις εκλογές του 2020.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments