Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Τέλος” ο Σαββιδάκης

“Τέλος” ο Σαββιδάκης

9
savvidakis
Dodekanisos

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κλεάνθη Παραδεισίου αποτελεί ο Γιώργος Σαββιδάκης. Οι δύο πλευρές για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί έλυσαν κοινή συναίνεση τη συνεργασία τους, με τους «ροσονέρι» να βρίσκονται στην αναζήτηση νέου τεχνικού. Αναλυτικά και η ανακοίνωση:
«ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ε.Σ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΝΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ . ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ».
Όσον αφορά την προετοιμασία του συλλόγου συνεχίζεται καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο Παραδεισίου, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο γήπεδο φιλικό με την Χάλκη (λόγω του ρεπό που έχει ο Κλεάνθης αυτή την αγωνιστική). Από την σημερινή προπόνηση της ομάδας που έγινε υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Καρίκη απουσίαζαν οι Παναγιώτης Γιαννίκος και Στάθης Αλεξανδρίδης με τον πρώτο να λείπει εκτός Ρόδου για επαγγελματικούς λόγους και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gelaei o kosmos
Gelaei o kosmos
7 years ago

Αυτοί είναι που θέλουν κύπελλο και πρώτη τριάδα? Χαχαχαχ. Πήραν όλους τους γέρους, τους πιάσανε κότσους με τα φράγκα και τώρα διώχνουν τον προπονητή μιας και όλοι αυτοί που μαζέψανε δεν τον σεβόταν. Χαχααχχα. Θα γελάσουμε με τον Κλεανθάκο φέτος!

Mourinio
Mourinio
7 years ago

Καλό παιδί κ καλός τερματοφύλακαΣ αλλά για προπονητής δεν το έχει….τέτοιο ρόστερ με παίκτες ανώτερης κατηγορίας κ δεν αποδίδει καλά(ούτε στα φιλικά)η ομάδα!!!Ούτε ψυχολογία στους παίκτες την ώρα του αγώνα…δεν ξέρει να κοουτσάρει….

Mourinio
Mourinio
7 years ago

[quote name=”Gelaei o kosmos”]Αυτοί είναι που θέλουν κύπελλο και πρώτη τριάδα? Χαχαχαχ. Πήραν όλους τους γέρους, τους πιάσανε κότσους με τα φράγκα και τώρα διώχνουν τον προπονητή μιας και όλοι αυτοί που μαζέψανε δεν τον σεβόταν. Χαχααχχα. Θα γελάσουμε με τον Κλεανθάκο φέτος![/quote]
Μαζί σου γελάει….ποίοι είναι οι γέροι? ??Δεν τα ξέρεις καλά….Αυτός δεν σε βότανε κάποιους παίκτες κ τους ειρωνευότανε κ τους έβριζε….

PIRATIS
PIRATIS
7 years ago

ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΤΕΚΑΔΑ Ο @@@@@@@@,ΟΠΟΤΕ @@@@@@@ – @@@@@@@@ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ. Η ΤΡΙΑΔΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ @@@@@@@ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΕΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΧΑΛΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΡΤΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

PIRATIS
PIRATIS
7 years ago

ΣΤΑ ΜΑΣΣΑΡΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ, ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΙΔΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.

PIRATIS
PIRATIS
7 years ago

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Ο ΛΟΙΖΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΑΣ , ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. Η ΕΠΣΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5 ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΚΑΙ 7 ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

PIRATIS
PIRATIS
7 years ago

ΚΥΡΙΕ ΔΡΑΓΑΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΜΑΣΣΑΡΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Η ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΑ ΑΛΗΤΟΠΑΙΔΑ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΙΖΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Xristos Pligos
Xristos Pligos
7 years ago

Κύριε Δραγάτη στα ονόματα γιατί βάζετε @@@@@@@@@ και στο τέλος που αναφέρει για αλητόπαιδα, μισθοφόρους κ ρουφιανους ο τάχα Piratis δέχεστε να τους βρίζει?Σε εσένα Piratis να μας πείτε πρώτα το ονοματάκι σας όπως κι εγώ και να μας τα εξηγήσετε αυτά που αναφέρετε πιο πάνω….

Θανάσης Πισσαδάκης
Θανάσης Πισσαδάκης
7 years ago

[quote name=”Gelaei o kosmos”]Αυτοί είναι που θέλουν κύπελλο και πρώτη τριάδα? Χαχαχαχ. Πήραν όλους τους γέρους, τους πιάσανε κότσους με τα φράγκα και τώρα διώχνουν τον προπονητή μιας και όλοι αυτοί που μαζέψανε δεν τον σεβόταν. Χαχααχχα. Θα γελάσουμε με τον Κλεανθάκο φέτος![/quote]
Φίλε με το πλατύ χαμόγελο του πρωταθλητή από την 2η αγωνιστική, είναι δικαίωμα σου να έχεις την όποια άποψη για Δ.Σ.,προπονητές, παίκτες κλπ αλλά δεν μπορείς να μειώνεις ένα ιστορικό σωματείο με σχόλια ειρωνικά και υποτιμητικά… Ο “Κλεανθάκος” λοιπόν είναι η δική μας ομάδα, η δική μας αγάπη και το ότι συμβαίνει σε αυτήν εσένα δεν σε αφορά καθόλου… Εκτός αν σε ενοχλεί που θα πρέπει το όποιο σωματείο εσύ αγαπάς να μας κερδίσει για να το σηκώσει… Εκτός δηλαδή αν σε ενοχλεί που πρέπει να κερδίσεις το πρωτάθλημα και δεν θα στο στείλουν τελικά με κούριερ στα γραφεία του συλλόγου που αγαπάς…