Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τέλος καλό όλα καλά

Τέλος καλό όλα καλά

0
10
Dodekanisos
Tον τελευταίο καιρό ακούστηκαν πολλά γύρω από το όνομα του Αντώνη Ξύππα. Ο ποδοσφαιριστής την περσινή σεζόν έκανε μια πολύ επιτυχημένη πορεία με την ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου και φέτος θέλησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του χωριού, την διοίκηση και τον προπονητή. Πρόβλημα δεν υπήρξε κανέναν μέχρι που ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται πολλά του τύπου ότι φεύγει από την ομάδα κ.λ.π. Σήμερα τα πράγματα μπήκαν και πάλι στη θέση τους αφού το όποιο πρόβλημα υπήρξε ξεπεράστηκε και όλα τελείωσαν αισίως και για τις δύο πλευρές. Το news12.gr επικοινώνησε με τον Αντώνη Ξύππα που ναι μεν παραδέχθηκε ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα που τον ανάγκασε να αναθεωρήσει και να φύγει από την ομάδα παρόλα αυτά ξεπεράστηκε και αποτελεί πλέον παρελθόν. 

-Αντώνη σαν “βόμβα”  έπεσε στα Μ.Μ.Ε. η είδηση ότι πιθανόν και να αποχωρήσεις από την ομάδα του Άρη. Όντως υπήρξε κάποιο πρόβλημα που σε έκανε να αλλάξεις την αρχική σου απόφαση να παραμείνεις στην ομάδα;

Ναί όντως υπήρξε ένα θέμα για το οποίο δε θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες γιατί ειναι θεμα καθαρά δικο μου και της ομάδας. Ήταν κάτι που με έκανε να αναθεώρησω την αρχική μου απόφαση αλλά χθες μετά από συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο κ. Μαυριό  ξεκαθάρισαν όλα και η συμφωνία που κάναμε ισχύει.

– Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και επειδή καταλαβαίνω πως είναι ένα θέμα που σε έχει πικράνει και σε φέρνει σε δύσκολη θέση δε θα επιμείνω παραπάνω…Να πούμε κάτι άλλο λοιπόν…Πως βλέπει ο Αντώνης Ξύππας το νέο πρωτάθλημα με τα όσα ακούει και βλέπει μεταγραφικά;

Απο όσα βλέπω μέχρι τώρα ποστυω ότι θα είναι πολυ πιο δυνατό πρωτάθλημα απο πέρσι, διότι οι περσινοι διεκδικητές του τίτλου ενισχύθηκαν μεταγραφικά και στην ουρά δεν υπάρχουν φαβορί υποβιβασμού όπως πέρσι με τον καλυμνιακο για παράδειγμα που ανέβηκε τελευταία στιγμή και δεν ήταν προετοιμασμένος για την κατηγορία.

Όσον αφορά με την απόφαση της Ε.Π.Σ.Δ. για το θέμα των μικρών τι έχεις να πεις;

Με την χρησιμοποίηση των δυο μικρών θα είχαν αβανταζ ομάδες με καλούς μικρούς ενώ τώρα με τον ένα δεν θα επηρεάσει σε τόσο μεγάλο ποσοστό την ποιότητα μιας ομάδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments