Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τέλος καλό, όλα καλά

Τέλος καλό, όλα καλά

0
rodos_paoroyf1
Dodekanisos
Αν και για μια ακόμα φορά ήταν κάτω του μετρίου, η Ρόδος κατάφερε να κερδίσει με 1 – 0 σήμερα (Τετάρτη) το απόγευμα τον ΠΑΟ Ρουφ στο Δημοτικό Στάδιο και να προσθέσει έτσι τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού έκαναν με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, πολύ κακή εμφάνιση, η δεύτερη συνεχόμενη μετά από εκείνη στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόδος έπαιζε με την φωτιά και αν δεν ήταν ο Ριγανάς στο 63’ να κάνει την απόκρουση του αγώνα τα πράγματα ίσως να ήταν δυσάρεστα για τους «πράσινους». Σημασία βέβαια έχουν οι τρεις βαθμοί, ωστόσο οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού θα πρέπει να αφυπνιστούν και να μην επαναλάβουν τέτοιες εμφανίσεις αν θέλουν να ελπίζουν σε άνοδο.
Γκολ και φάσεις
Στο 17’ ο Σταμάτης Καντιμοίρης πάσαρε στα δεξιά στον Μαραγκουδάκη. Αυτός έκανε μια συρτή σέντρα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων όπου ο Κακλαμάνος άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Γιώργος Καντιμοίρης δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα (1 – 0). Ήταν η πιο όμορφη φάση που έκανε η Ρόδος στον αγώνα
Στο 40’ ο Κακλαμάνος σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο, χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ.
Στο 53’ ο Λουκίνας μπήκε από τα αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή και έκανε ένα διαγώνιο πλασέ, όμως ο Ριγανάς με τα πόδια του απόκρουσε.
Στο 63’ ο Καφές εκτέλεσε φάουλ και ο Πέτρου έκανε μια γυριστή κεφαλιά όμως ο Ριγανάς απογειώθηκε και με το ένα χέρι πέταξε τη μπάλα κόρνερ. Ήταν η πιο κλασική ευκαιρία των φιλοξενούμενων για να ισοφαρίσουν αλλά ευτυχώς για τους γηπεδούχους, ο Ριγανάς ήταν εκεί…
Στο 66’ από λάθος του Καραγιαννίδη, ο Καφές πήρε τη μπάλα και αφού προχώρησε λιγάκι σούταρε από καλή θέση έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε άουτ (πέρασε πάνω από το οριζόντιο του Ριγανά)
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Αριστείδη Διαμαντόπουλου από την Αρκαδία και οι εποπτεία των «βοηθών» του κ. Κώστα Γρηγορίου και Δημήτρη Βεργέτη από τον ίδιο Σύνδεσμο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Σταμάτης Καντιμοίρης, Ανωγειαννάκης, Γιώργος Καντιμοίρης, Κακλαμάνος, Πεταυράκης, Πέτρου και Λουκίνας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ριγανάς, Σταμάτης Καντιμοίρης, Δανάς, Μπιμπίρης, Παπαδόπουλος (65’ Καραγιαννίδης), Μαραγκουδάκης. Σκαρλάτος, Γήτας, Ανωγειαννάκης (83’ Τσιφλίδης), Γιώργος Καντιμοίρης (91’ Παπαδημήτρης), Κακλαμάνος (91’ Παπαδημήτρης)
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Θεοδωρόπουλος, Πεταυράκης, Γρομητσάκης, Κοκολάκης, Βιδάλης, Πέτρου, Λουκίνας, Γιαννιτσανάκης, Κοζανίδης (55’ Καφές), Γιουβανέλλης (79’ Σαπαλίδης)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments