Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Τέλος» και ο Μαυρομούστακος

«Τέλος» και ο Μαυρομούστακος

3
4
Dodekanisos

Παρελθόν για την ομάδα του Ιάλυσου αποτελεί ο Λευτέρης Μαυρομούστακος. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα οι λόγοι είναι καθαρά επαγγελματικοί. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ «Γ.Α.Σ.» ΙΑΛΥΣΟΣ , κατόπιν συνάντησης με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Μαυρομούστακο, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους, συμμερίστηκε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Το Δ.Σ κατανοώντας τους λόγους που επικαλέστηκε για την αποχώρησή του ο Λευτέρης Μαυρομούστακος, και έχοντας σεβασμό απόλυτα στην επιλογή του, αποφάσισε να διακοπή η συνεργασία του με την ομάδα κοινή συναίνεση. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ «Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ, ευχαριστούν θερμά τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Μαυρομούστακο για την παρουσία του στην ομάδα μέχρι σήμερα και του εύχονται πάντα επιτυχίες στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stergos
Stergos
10 years ago

O teleutaios na klisei tin porta… Oso Kanei koumanto ton ialiso enas podosfairistis stis metagrafes sta apoditiria Kai ston katartismo tis 11adas auta Tha ginontai….alla I sigeneia einai iperano Olon…Kai opios katalave katalave…..

Trianta city
Trianta city
10 years ago

Emaepsame oles tis fourkeles me Fenete Pali …….pou piso prepei na dioksi pextes…. Efaame 3 xalara apo toys maritsenous ….. Mia pou ta idia pale fetos

diagoras
diagoras
10 years ago

O PODOSFAIRISTIS FTAEI MAGES,I AYTOS POY EDOSE TO…DIKAIOMA STON PODOSAFIRISTI