Αρχική Επικαιρότητα Τέλος η καριέρα παίκτη της Premier League λόγω καρδιακής πάθησης!

Τέλος η καριέρα παίκτη της Premier League λόγω καρδιακής πάθησης!

0

Σοκ για τον 24χρονο μέσο της Μπράϊτον Ένοκ Μουέπου ο οποίος σε ηλικία μόλις 24 ετών αναγκάζεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Το πρόωρο τέλος έρχεται λόγω μιας καρδιακής πάθησης στην οποία διαγνώστηκε πρόσφατα με τους γιατρούς να λένε ότι είναι κληρονομική. Ο παίκτης της Premier League αρρώστησε ενώ βρισκόταν σε ένα ταξίδι με την Εθνική ομάδα της Ζάμπια. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν το πρόβλημα στην καρδιά. Ο ίδιος με μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο twitter αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Ένα αγόρι από μια μικρή πόλη της Ζάμπια που ονομάζεται Chambishi έχει κάποια νέα να μοιραστεί. Έμεινε δυνατός για να ακολουθήσει το όνειρό του να παίξει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο και με τη χάρη του Θεού έζησε το όνειρό του φτάνοντας στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, ορισμένα όνειρα τελειώνουν, οπότε με λύπη ανακοινώνω την ανάγκη να κρεμάσω τα παπούτσια μου λόγω των ιατρικών συμβουλών που έχω λάβει».
Ο σύλλογος του ανακοίνωσε ότι η κατάσταση του Mwepu, δεν ήταν προηγουμένως εμφανής στον τακτικό καρδιακό έλεγχο. Πλέον, τον θέτει σε εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο να υποστεί ένα δυνητικά θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο εάν συνεχίσει να παίζει ανταγωνιστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments