Αρχική Επικαιρότητα Τέλος η χρονιά για τον Ζερεμί Σαρντί λόγω παρενεργειών του εμβολίου

Τέλος η χρονιά για τον Ζερεμί Σαρντί λόγω παρενεργειών του εμβολίου [vid]

0
Dodekanisos

Την απόφαση να αποσυρθεί από το υπολειπόμενο της φετινής χρονιάς έλαβε ο Γάλλος τενίστας Ζερεμί Σαρντί. Ο λόγος πίσω από την απόφασή του έχει να κάνει με τις  έντονες παρενέργειες που εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού

Όπως ανέφερε η Γαλλική ιστοσελίδα «L’ equipe», ο 34χρονος τενίστας εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer. Ο εμβολιασμός του έγινε κατά το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open. Έκτοτε το νούμερο 74 στην παγκόσμια κατάταξη των ανδρών έχει παρουσιάσει παρενέργειες στην υγεία του.

Ο Ζερεμί Σαρντί τόνισε στο είπε ο ίδιος ο τενίστας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP): «Από τότε που εμβολιάστηκα, την περίοδο μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open, έχω πρόβλημα. Παλεύω κάθε μέρα. Δεν μπορώ να προπονηθώ, να παίξω. Νιώθω έντονους πόνους σε όλο το σώμα μόλις προσπαθώ να κάνω κάτι στην προπόνηση. Έτσι αποφάσισα να αποσυρθώ για λίγο καιρό και να δω τι συμβαίνει ώστε στο μέλλον να μην έχω κανένα πρόβλημα. Πήγα σε δύο γιατρούς, έκανα τεστ για να δω τι συμβαίνει. Αλλά δεν ξέρω, πονάω, κάποιες στιγμές δεν μπορώ να πάρω ανάσα».

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments