Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τέλος από τον Ιάλυσο ο Ρεκλείτης

Τέλος από τον Ιάλυσο ο Ρεκλείτης

0
Dodekanisos

Παρελθόν από την ομάδα του Ιαλυσού αποτελεί ο Βαγγέλης Ρεκλείτης. Μετά από πολλά χρόνια δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα Αναλυτικά:

«Μετά από οκτώ συναπτά έτη γεμάτα τίτλους, ανόδου και επιτυχίες, ο αρχηγός της ομάδας μας  Βαγγέλης Ρεκλείτης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ιάλυσο για επαγγελματικούς λόγους. Ο Βαγγέλης Ρεκλείτης αποτελεί πλέον έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών-αρχηγών που έχουν φορέσει την φανέλα του Γ.Α.Σ Ιάλυσος και έχουν συνδέσει το όνομα του με την σύγχρονη ιστορία της ομάδας. 

Με την φανέλα του Ιάλυσου κατέκτησε τρία Πρωταθλήματα Α Κατηγορίας, ένα Πρωτάθλημα Γ Εθνικής, δύο Κύπελλα Δωδεκανήσου, ενώ είχε συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου ερασιτεχνών και σε τρεις ιστορικές ανόδους. Η διοίκηση του Γ.Α.Σ Ιάλυσος τον ευχαριστεί θερμά για όλα αυτά τα χρόνια που τίμησε με την παρουσία του την ομάδα μας και εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική, αλλά και την νέα επαγγελματική του καριέρα. Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον ποδοσφαιριστή-άνθρωπο Βαγγέλη Ρεκλείτη. Εις το επανιδείν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments