Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Τελικός με σεβασμό στον θεσμό»

«Τελικός με σεβασμό στον θεσμό»

0
Dodekanisos

Η διοίκηση της Δόξας Καρδάμαινας με την ευκαιρία της συμμετοχής, για πρώτη φορά, της ομάδας στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

«Εν όψει του 71ου  τελικού Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, ανάμεσα στην ομάδα μας και την Α.Ε  ΔΙ.ΑΣ, την Τετάρτη 7  Μαρτίου και ώρα 5μ.μ στο Νέο Στάδιο “Ανταγόρας” και για την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων, ο Α.Σ ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ανακοινώνει πως:

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Για την αποφυγή συνωστισμού, ορίζονται ως σημεία προπώλησης τα καταστήματα VIA MARE, ROI MAT και PORTO EYE στην Καρδάμαινα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα τοποθετηθούν στο τμήμα της κεντρικής κερκίδας που βρίσκεται πίσω από τον πάγκο της γηπεδούχου.

Για την ομαλότερη μετάβαση προς και από το Στάδιο, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως στις 15.45 της Τετάρτης, θα αναχωρήσουν 2 ναυλωμένα λεωφορεία από την πλατεία των ΤΑΞΙ στην Καρδάμαινα με προορισμό την πόλη της Κω. Η μετάβαση για το κοινό θα είναι δωρεάν.

Τέλος καλούμε όσους δώσουν το παρών στον τελικό, να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με κόσμιο τρόπο και εντός των πλαισίων και των αξιών του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Αυτός ο τελικός, ο τελικός της Κω, ανήμερα της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων, ας είναι μια πραγματική γιορτή με πολλαπλά μηνύματα και σεβασμό στον θεσμό».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments