Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τελικά, το …διάβασε πολύ σωστά!

Τελικά, το …διάβασε πολύ σωστά!

0
Dodekanisos

Κάνοντας τον απολογισμό του φετινού πρωταθλήματος της Football League θα μπορούσε να γράψει πολλά κανείς. Το σίγουρο είναι ότι έγινε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα με τα …πάνω του και τα κάτω του, με τις καλές και τις κακές στιγμές του…

Δεν γίναμε σοφότεροι ως Έλληνες φίλαθλοι καθώς δεν είδαμε η αλήθεια και κάτι καινούργιο. Είχε όμως ανταγωνισμό και ενδιαφέρον ως ένα μεγάλο σημαντικό βαθμό. Ο πρωταθλητής ξεκαθάρισε λίγο πριν το τέλος, ενώ το θέμα του υποβιβασμού μας απασχόλησε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Σε ένα πρωτάθλημα “ειδικών συνθηκών” λόγω του κορωνοϊού, η διαχείριση από πλευράς των διοικήσεων θα ήταν εκ των πραγμάτων το Α και το Ω, όπως και αποδεικνύεται από την οικονομία του πρωταθλήματος.

Και πάνω σε αυτό οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στον πρόεδρο του Ιάλυσου Μιχάλη Χατζηνικήτα. Με τα όποια “στραβά” του και τις αρκετές “παραξενιές” του κατά την διάρκεια της σεζόν, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το …διάβασε πολύ σωστά.

Δημιούργησε μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ, βλέποντας ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά, έβαλε τη μπάλα κάτω και πήγε χωρίς τυμπανοκρουσίες. Διατήρησε μια χαρά τα αποδυτήρια, κατάφερε να μην έχει μουρμούρες, το κλίμα ήταν υγιέστατο και έτσι όλα πήγαν μια χαρά.

Ο Ιάλυσος χωρίς πολλά, πολλά και με κινήσεις μεστές και όχι εντυπωσιασμού, κατάφερε επί της ουσίας να πετύχει το …μεγάλο must της χρονιάς. Να δώσει το παρών δηλαδή στη νέα ενοποιημένη κατηγορία της Super League 2. Αυτό δηλαδή που πέτυχε και η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, με τη μόνη διαφορά ότι αυτός …μάτωσε πολύ λιγότερο.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς το ότι η παρουσία του Μιχάλη Χατζηνικήτα στην Ιαλυσό εδώ και πολλά χρόνια είναι καταλυτική για την ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου. Δεν είναι και ο πλέον εύκολος άνθρωπος και έχει τη δική του φιλοσοφία στο πως θα διοικήσει. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι πρόκειται για έναν παράγοντα που ξέρει από μπάλα, έχει παίξει στο παρελθόν και δεν μπορείς να το ξεγελάσεις. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις περάσει ενεργά από τους αγωνιστικούς χώρους…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments