Αρχική Επικαιρότητα Τελικά τι ισχύει με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας;

Τελικά τι ισχύει με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας;

0
kathimerini.gr
Dodekanisos

Τελικά τι ισχύει με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας; Είναι περισσότεροι οι άνθρωποι που νοσηλεύονται όντας εμβολιασμένοι ή εκείνοι που δεν έχουν προβεί σε εμβολιασμό; Θέτουμε τον εξής προβληματισμό. Καθώς είναι ένα εύλογο ερώτημα το οποίο μάλιστα έχει γίνει αντικείμενο έντονου διαλόγου. 

Τι συμβαίνει τελικά με τις κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης; Ο ιατρός Κωνσταντίνος Αρβανίτης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξε το εξής. Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του MEGA εμφανίστηκαν καρτέλες που υπέδειξαν πως το 93,3% των νοσηλευμένων στις ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ αποτελούν εμβολιασμένοι. Την ίδια στιγμή, στις απλές κλίνες νοσηλείας το 75,7% αποτελούν πάλι οι εμβολιασμένοι. Χωρίς να παίρνουμε θέση στις εξελίξεις της Ελληνικής επικαιρότητας, θέτουμε απλώς έναν επίκαιρο προβληματισμό. 

Η σχετική ανάρτηση του κ. Κωνσταντίνου Αρβανίτη

Τα Ellinika Hoaxes διαψεύδουν το MEGA
Τα Ellinika Hoaxes  διαψεύδουν πάντως το MEGA. Όπως αναφέρουν με σημερινή τους ανάρτηση, επικοινώνησαν με την 4η ΥΠΕ η οποία παρουσίασε διαφορετικά δεδομένα τα οποία είναι τα ακόλουθα:

-Στις απλές κλίνες νοσηλείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α νοσηλεύονταν 50 ανεμβολίαστοι και 18 εμβολιασμένοι.
-Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Α.Χ.Ε.Π.Α νοσηλεύονταν 14 ανεμβολίαστοι και 1 εμβολιασμένος.
-Στις απλές κλινικές νοσηλείας του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης την 12 Οκτωβρίου νοσηλεύονταν 53 ανεμβολίαστοι και 17 εμβολιασμένοι.

Δείτε ΕΔΩ όλη την ανάρτηση

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments