Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Τελευταίο εντός, με το κεφάλι ψηλά

Τελευταίο εντός, με το κεφάλι ψηλά

0
Dodekanisos

Θέλοντας να “κλείσει” τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο, ο Διαγόρας υποδέχεται σήμερα στις 2.45μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι “κυανέρυθροι” έχουν μια πολύ δύσκολη αποστολή καθώς απέναντι τους θα βρίσκεται μια ομάδα που “καίγεται” για τους βαθμούς, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας τη νίκη. Ο Ιωνικός τα παίζει όλα για όλα στην προσπάθεια που κάνουν για να κατακτήσουν την 1η θέση της “ειδικής βαθμολογίας”.

Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Σανδραβέλη ο οποίος θα «δοκιμάσει» το πόδι του λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για να δει αν μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή τους για την αναμέτρηση αυτή .

-O Ευαγγέλου από τον Σύνδεσμο της Αθήνας ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση του Δημοτικό Σταδίου. «Βοηθοί» του θα είναι οι Κουρομπίλια (Δυτική Αττική) και Καραγκιζόπουλος (Ημαθία). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Περράκης (Αθήνα) κα παρατηρητής τους ο Μαυρόπουλος από τη Μακεδονία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments