Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Τελευταία παράσταση

Τελευταία παράσταση

0
diagoras_trikala1
Dodekanisos
Με ήττα ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ο Διαγόρας. Ο «γηραιός» έχασε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου από τα Τρίκαλα με 1 – 0 παρουσία περίπου 300 θεατών που έδωσαν το παρών στο γήπεδο. Το παιχνίδι ήταν μέτριο σχεδόν σε όλη του την διάρκεια και δεν είχε να επιδείξει και τίποτα το σπουδαίο στον κόσμο. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να έχουν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο περίπου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο Διαγόρας ήταν καλύτερος. Οι οργανωμένοι φίλοι του «γηραιού» δεν έπαψαν λεπτό καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των παικτών και του προπονητή Πέτρου Ρουτζιέρη, ενώ για μια ακόμα φορά χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα για τον μεγαλομέτοχο Κώστα Χρυσοχοϊδη από τον οποίο ζήτησαν να αποχωρήσει από τον σύλλογο.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 26’ μετά από βαθιά μπαλιά, ο Στεπάνοβιτς βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Χειμωνέττος έπεσε στα πόδια του και του πήρε την μπουκιά από το στόμα, μπλοκάροντας τη μπάλα.
Στο 31’ ο Γεωργίου έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Φράγκος «βγήκε» σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε με το ένα χέρι ο Πουρής. Η μπάλα στην επαναφορά της έφθασε και πάλι στον Φράγκο που έκανε νέο σουτ αλλά δεν σημάδεψε σωστά και την έστειλε να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
Στο 49’ ο Στεπάνοβιτς με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε από τα αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο καθώς η μπάλα πήρε ύψος  και έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
63’ ΓΚΟΛ Από σέντρα του Μίγκα από τα δεξιά, ο Μανουσάκης με μια ωραία κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ (1 – 0)
Στο 69’ ο Πέρεζ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και πάσαρε στον Στεπάνοβιτς ο οποίος από καλή θέση σούταρε άστοχα (άουτ)
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Σπάθα (Φανητόπουλος, Φώσκολου) από τον Πειραιά. Την κ΄θτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Σκόνδρας, Χατζόπουλος και Στεπάνοβιτς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Χειμωνέττος (84’ Τύρελης), Σκόνδρας, Πεταυράκης (64’ Καρπαθάκης), Χατζόπουλος, Φράγκος, Γεωργίου, Μαριεττάκης, Προβατίδης, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας
ΤΡΙΚΑΛΑ: Πουρής, Μπακομήτρος, Μπουκουβάλας, Γιώτας, Γεωργίου, Σαββίδης, Ιακωβάκης (59’ Μίνγκας), Άμαρο, Μανουσάκης, Στεπάνοβιτς (85’ Τζανής), Πέρεζ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments