Αρχική Videos «Τελειώνουν» το πιστοποιητικό εμβολιασμού και στη Γαλλία

«Τελειώνουν» το πιστοποιητικό εμβολιασμού και στη Γαλλία

0

Σκέψεις για την άρση του πιστοποιητικού εμβολιασμού κάνουν και στη Γαλλία με τον εκπρόσωπο της Γαλλικής κυβέρνησης Γκαμπριέλ Ατάλ να δηλώνει πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει στα τέλη Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου. Μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:
«Το επίπεδο του αριθμού νοσηλευομένων παραμένει πολύ υψηλό, υψηλότερο από το ρεκόρ που είχαμε δει την άνοιξη του 2020, αλλά στις προβλέψεις που κάνουμε, υπάρχουν λόγοι να ελπίζουμε ότι σε αυτόν τον χρονικό ορίζοντα η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί αρκετά ώστε να μπορέσουμε να άρουμε αυτά τα τελικά μέτρα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο καθηγητής Αλέν Φισέρ που είναι ο επικεφαλής της εμβολιαστικής εκστρατείας στην χώρα. Εκτίμησε ενώπιον της Γερουσίας ότι η άρση του πάσου εμβολιασμού είναι δυνατή «μέχρι τα τέλη Μαρτίου» στις αρχές «Απριλίου» εάν μια σειρά προϋποθέσεων εκπληρωθούν. Επεσήμανε ότι το πάσο εμβολιασμού θα αρθεί «μόλις υπάρξει ομαλοποίηση της κατάστασης στα νοσοκομεία, δηλαδή ότι δεν θα υπάρχει πλέον νοσοκομείο υπό πολύ υψηλή πίεση λόγω της Covid».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments