Αρχική Επικαιρότητα «Τελειώνουν» Μιχάλης Χρυσοχοίδης και Βασίλης Κικίλιας!

«Τελειώνουν» Μιχάλης Χρυσοχοίδης και Βασίλης Κικίλιας!

0
Dodekanisos

Οι Υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοίδης και Βασίλης Κικίλιας αντίστοιχα, θα είναι απ’ ότι φαίνεται από τα βασικά «θύματα» του ανασχηματισμού που κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι κάτι που αναμένεται να συμβεί πολύ άμεσα, ακόμα και κατά την διάρκεια της Τρίτης όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο πρωθυπουργός θέλει να αποφορτίσει κατά κάποιον τρόπο την ατμόσφαιρα, δεδομένου ότι οι δυο αυτοί Υπουργοί έχουν συγκεντρώσει πολλά «πυρά» από τον Ελληνικό λαό εδώ και αρκετούς μήνες. Προφανώς αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι δεν είναι πλέον και τα κατάλληλα πρόσωπα στα δυο αυτά νευραλγικά Υπουργεία. Είναι τα δυο Υπουργεία που έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος κατά την διάρκεια του κορωνοϊού.

Τόσο ο Κικίλιας όσο και ο Χρυσοχοίδης δεν μπόρεσαν να τα πάνε καθόλου καλά και αυτό το έχουν αξιολογήσει στη ΝΔ. Άσχετα βέβαια αν προσπαθούν να μην το δείξουν δημόσια. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τα Υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και εκεί ενδεχομένως να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Αυτοί που θα παραμείνουν σταθεροί στα πόστα τους είναι σίγουρα ο Δένδιας αλλά και ο Πιερρακάκης που δεν φαίνεται για την ώρα να ετοιμάζονται αλλαγές.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments